Baluster

Skrevet af Camilla Hansen

31/08/2021

Er du på udkig efter solide baluster til dit gelænder? Så kan vi her hos Easysteel være behjælpelige med den opgave. Gelænder baluster er en vigtig del af f.eks. din havetrappe, både når det gælder det sikkerhedsmæssige aspekt, men også når det kommer til det dekorative udtryk. Hvis du f.eks. bruger din havetrappe mange gange i løbet af dagen, spiller disse en helt afgørende rolle for din trappe. De er bl.a. med til at sikre, at du kommer trygt, både op og ned ad din trappe. Her på siden kan du se vores forskellige muligheder og finde en løsning, der matcher både din smag og dit behov.

Hvorfor skal du have baluster?

Baluster er de bærende lodrette stave og søjler, som benyttes i f.eks. dit trappe- eller altangelænder, og fungerer som en afstiver imellem den øverste og nederste del af dit gelænder. De har både en praktisk og en dekorativ funktion. På den ene side skal baluster både give sikkerhed og support til dit gelænder, så det er stabilt og sikkert, og de er også medvirkende til at afstive og understøtte dit gelænder som et af de bærende elementer. Det er derfor vigtigt med stærke balustere, der kan holde dit gelænder på plads og sikre optimal support.

Det primære formål med gelænder baluster er sikkerheden og med solide baluster fra Easysteel, undgår at du at falde ned fra din trappe. Derudover er gelænder balustere dekorative og kan tilføre et æstetisk udtryk til dit gelænder, der kan være med til at gøre dit hjem helt unikt og er med til at give en flot finish.
Hos Easysteel finder du slidstærke og holdbare balustere i forskellige mål fremstillet i solidt og kraftigt smedejern, der helt bestemt vil give optimal støtte til dit gelænder. Gelænder balustere har afgørende betydning for dit gelænders samlede stabilitet og æstetiske udtryk, og derfor skal du både tænke sikkerhed og design, når du skal vælge baluster.


Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Find gelænder baluster her hos Easysteel

Her hos Easysteel står vi altid klar til at hjælpe dig med dine gelænder balustere, og vi tilbyder forskellige løsninger med forskellige udtryk og dekorative udformninger. Vi går meget op i at forene kvalitet, design og høj service, så du altid er sikret den bedste oplevelse og produkt hos os.

Hos Easysteel har vi mange års erfaring og ekspertise, og derfor kan du hos altid være sikker på kvalitetsløsninger og service i top. Easysteel har et stort udvalg af balustere og helt sikkert også en løsning, der matcher dit næste projekt. Vi går hverken på kompromis med kvalitet eller design, og samtidig kan du få vores spændende produktløsninger til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Balustere giver mange muligheder og kan bruges i mange forskellige sammenhænge – både til hegn, porte og trapper. Hos Easysteel vil vi hellere end gerne hjælpe dig på rette vej med vores forskellige muligheder, og vi har styr på sikkerheden på vores forskellige modeller. Find din favoritløsning lige her hos Easysteel, og kontakt os allerede i dag og hør nærmere omkring dine muligheder for gelænder balustere.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Lignede artikler

Wire Gelænder

Wire Gelænder

Er du på jagt efter et nyt gelænder? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Easysteel har vi i mere end 30 år...

Trægelænder

Trægelænder

Hos Easysteel har vi beskæftiget os med enkelte og kvalitetsbevidste løsninger siden 1985. Vi har dermed mere end 30...

Trappeværn

Trappeværn

Er du på udkig efter et trappeværn? Hos EASYSTEEL lægger vi vægt på at sikkerheden skal være i top. Og så gør det...