Galvaniseret Gelænder

Written by Camilla Hansen

31/08/2021

Er du på udkig efter et galvaniseret gelænder, er du havnet det helt rigtige sted her hos Easysteel. Er du den heldige ejer af en lækker altan eller en flot havetrappe, så er du helt sikkert også interesseret i at have et kvalitetsgelænder, der kan holde til lidt af hvert. Det er meget almindeligt, at der opstår rust på især udendørs gelænder på haveinstallationer, da disse dagligt er udsat for både vind og fugt, som ikke kan undgås. Der findes dog også en god løsning, hvis du vil undgå at din have- eller indgangstrappe ruster.

Her hos Easysteel står vi klar med hjælp og forskellige løsninger indenfor galvaniseret gelændere. Vi står altid parat til at rådgive dig og dele ud af vores mange års erfaring indenfor branchen. Prøv vores forskellige galvaniseringsmuligheder lige her hos Easysteel.

Gelænder i galvaniseret stål


Et gelænder i galvaniseret stål giver ekstra holdbarhed og slidstyrke til dit gelænder, så de kan holde i længere tid. Galvaniseringen er en kemisk proces, hvor stålet dyppes i flydende zink, som ligger et beskyttende zinklag på stålet. Dette zinklag giver den egenskab, at stålet ikke ruster. Zinkbelægningen forhindrer derfor effektivt stålet i at blive nedbrudt. Galvanisering af stålet gør stålet ekstra hårdfør mod vind og vejr og er derfor perfekt til udendørs brug til f.eks. en havetrappe, terrasse eller en altan.

Galvaniseret gelænder til udendørs brug


Galvaniserede gelændere har en lang række fordele, både når det gælder den optimale beskyttelse af dit gelænder, men samtidig også for syns skyld. Galvaniseringen giver både rustbeskyttelse og reducerer vedligeholdelsen og rengøringen af gelænderet. Denne galvanisering er desuden både miljøvenlig og med til at forlænge levetiden på dit gelænder betydeligt.

Et galvaniseret gelænder er både en økonomisk og praktisk løsning, hvis du står og mangler et gelænder. Med et galvaniseret gelænder får du både et gelænder med en flot og blank overflade, og samtidig gør galvaniseringsprocessen dit gelænder ekstra holdbart med en langtidsholdbar rustbeskyttelse. Du er derfor sikret et solidt gelænder, der kan holde, og som du kan få glæde af i rigtig mange år frem. Med flotte galvaniserede gelændere kan du med stor glæde invitere både familie og venner til et indbydende hjem, eller kunder og samarbejdspartnere ind til et flot kontor med flotte gelændere.
 

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Køb galvaniseret gelænder her hos Easysteel

Skal du bruge et gelænder i galvaniseret stål, der er både langtidsholdbart, modstandsdygtigt og ikke mindst vedligeholdelsesfrit, er Easysteel det helt oplagte valg. Med et galvaniseret gelænder er du ikke blot sikret et rustfrit gelænder, som du kan have glæde af mange år ud i fremtiden, men også et smukt gelænder, der er en fryd for øjet i ethvert hjem eller kontorbygning. Hos os finder du forskellige skræddersyede produktløsninger til ethvert behov, og vi har helt sikkert også en løsning tilpasset til dig.
Her på siden kan du selv gå på opdagelse og udforske vores store udvalg af kvalitets løsninger indenfor galvaniseret gelænder. Vi har en bred vifte af spændende produktløsninger til super skarpe priser. Hos
Easysteel går kvalitet, service og solide materialer hånd i hånd, og du skal være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag og høre nærmere omkring din muligheder.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Lignede artikler

Wire Gelænder

Wire Gelænder

Er du på jagt efter et nyt gelænder? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Easysteel har vi i mere end 30 år...

Trægelænder

Trægelænder

Hos Easysteel har vi beskæftiget os med enkelte og kvalitetsbevidste løsninger siden 1985. Vi har dermed mere end 30...

Trappeværn

Trappeværn

Er du på udkig efter et trappeværn? Hos EASYSTEEL lægger vi vægt på at sikkerheden skal være i top. Og så gør det...