Gelænderbeslag

Skrevet af Camilla Hansen

31/08/2021

Mangler du de helt rigtige gelænderbeslag, som vil fuldende dit gelænder? Så er der heldigvis masser af hjælp at hente lige her hos Easysteel. Et gelænder består af mange forskellige dele, og gelænderbeslagene er bestemt ikke uvæsentlige dele til dit samlede gelænder. Når du skal vælge dit beslag til gelænder, bør du både overveje dets samlede funktion, samt hvilket udtryk det skal give til dit hjem eller erhvervsbygning.


Alt efter dit behov og stil kan du finde de beslag, som bedst passer til dit eller dine gelændere her hos Easysteel. Solide gelænderbeslag er med til at holde dit gelænder sikkert på plads og samtidig med til at give dit gelænder en flot og lækker finish. I vores store udvalg her hos Easysteel kan du selv gå på jagt efter beslag til gelænder og finde lige det, du har brug for.

Sikker montering med gelænderbeslag

Gelænderbeslag har en afgørende rolle, når det gælder dit gelænders funktion og sikkerhed. Hos os kan du hurtigt og nemt finde beslag til gelænder af enhver art, og vi har mange forskellige modeller og størrelser til ethvert behov. Gelænderbeslagets hovedopgave er at kunne montere og fastgøre gelænderet sikkert og forsvarligt til f.eks. en mur eller en væg. I vores store sortiment kan du både finde beslag til udendørs og indendørs brug alt afhængig af dine behov og ønsker.

Vores udvalg af gelænderbeslag kan, ligesom vores mange andre gelænderløsninger, findes i galvaniseret stål. Det galvaniserede stål giver en effektiv rustbeskyttelse og forlænger beslagenes levetid markant, især hvis det er til udendørs brug, hvor fugtigt vejr hurtigt kan frembringe rust og slid og samtidig nedbryde beslagene. Her på siden kan du finde et rigt udvalg af forskellige typer gelænderbeslag, som alle er nemme og hurtige at montere.

Når dine nye gelænderbeslag først er monteret, kan du være sikker på, at de sidder sikkert og forsvarligt fast, og at gelænderet samtidig bevarer sin form og position. Hvis ikke du bruger nogle kraftige kvalitetsbeslag, kan du nemlig risikere, at de ikke giver den støtte, der er nødvendig for at kunne holde gelænderet fastspændt. Dette kan medføre fald og ulykker, og derfor er det vigtige med nogle rigtig kraftige gelænderbeslag. Vi har samlet nogle af vores bedste løsninger lige her hos Easysteel.


Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Gelænderbeslag hos Easysteel

Skal du bruge robuste gelænderbeslag i rustfrit stål til at montere dit gelænder? Så er Easysteel det oplagte valg. Her finder du langtidsholdbare løsninger, både til udendørs gelænder eller til et indendørs et af slagsen. Uanset om du skal bruge et gelænderbeslag til din trappe, altan eller terrasse, har vi helt sikkert en løsning, der passer. Udforsk vores store udvalg her på siden, og dyk ned i de forskellige muligheder for gelænderbeslag, der giver dig effektiv og optimal support til dit nye gelænder.

Hos Easysteel kan du være sikker på altid at få både den bedste kvalitet og service på alle vores produktløsninger. Desuden har vi stor fokus på hele tiden at udvikle og forbedre vores mange løsninger. Det gælder også vores store og spændende udvalg af beslag til gelænder, som du her hos kan få til billige priser. Alle vores produkter er produceret robust kvalitet og i stærke materialer, så det kan modstå både vind og vejr. Vi lægger stor vægt på, at du får en god oplevelse, hver eneste gang du handler her hos Easysteel. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere omkring dine mange muligheder hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig trygt på den rette vej.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wire Gelænder

Wire Gelænder

Er du på jagt efter et nyt gelænder? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Easysteel har vi i mere end 30 år...

Trægelænder

Trægelænder

Hos Easysteel har vi beskæftiget os med enkelte og kvalitetsbevidste løsninger siden 1985. Vi har dermed mere end 30...

Trappeværn

Trappeværn

Er du på udkig efter et trappeværn? Hos EASYSTEEL lægger vi vægt på at sikkerheden skal være i top. Og så gør det...