Gelænderholder

Skrevet af Camilla Hansen

31/08/2021

Er du på udkig efter den perfekte gelænderholder til dit gelænder? Så er du havnet det helt rigtige sted her hos Easysteel. Vi har i mere end 30 år erfaring, hvor vi har specialiseret os indenfor gelændere og tilbehør, og derfor er du i helt trygge hænder her hos os. Her på siden kan du finde et vareriet udvalg af gelænderholdere i forskellige modeller og størrelser. I vores store sortiment kan du helt sikkert finde det helt rigtige, som du går og leder efter til dit gelænder.

Et bredt udvalg af gelænderholdere


Her hos Easysteel kan du finde forskellige typer af gelænderholder i altid solide kvalitetsmaterialer. Vores gelænderholdere kan findes med huller til skruer og i rustfrit stål, så du er sikret solide og robuste gelænderholdere, der har mange års levetid. Uanset om du skal bruge en gelænderholder til din altan, terrasse eller trappe har vi helt sikkert en løsning, der giver mening for dig og dit gelænder.

I vores spændende række af kvalitetsgelænderholdere finder du både holdere til udendørs og indendørs brug. Mange af vores gelænderholdere er desuden galvaniseret, som giver en effektiv rustbeskyttelse i mange år og samtidig efterlader gelænderholderen blank og flot. Med en kraftig gelænderholder er du sikker på, at dit gelænder har en sikker støtte og den blanke galvaniserede overflade kan lige give den sidste blanke og polerede finish til dit gelænder.

Alle vores gelænderholdere er nemme at montere og fastspænde til både mur og væg, og du kan være sikker på, at de sidder godt fast og giver den optimale støtte og support til dit gelænder. Her hos os finder du også en række gelænderholdere, der kan justeres nemt og hurtigt alt efter behov. Disse vil f.eks. passe perfekt til trappen, hvor du måske har brug for at kunne vippe din gelænderholder, så den vender lodret i stedet for vandret.

Vi har hos Easysteel mange forskellige typer af gelænderholdere i vidt forskellige mål, så vi har lidt til enhver smag og også noget, som helt sikkert vil matche med dit gelænder.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Gelænderholdere hos Easysteel


Hos Easysteel står vi klar med alt vores ekspertise og mange års erfaring, og vi håber vi kan hjælpe dig med dine næste projekter. Her på siden kan du selv gå på opdagelse i vores mange spændende modeller af gelænderholdere til forskellige formål. Hos Easysteel får du ikke blot god service og kvalitetstestede produkter, men også en rigtig god pris.

Dyk ned i de mange forskellige muligheder og løsninger her på siden og kontakt os hellere end gerne, hvis du har brug for behovsafklaring eller vejledning. Sammen finder vi den bedste løsning, som du helt sikkert vil blive glad for. Kontakt os allerede i dag og kom sikkert fra start.

Easysteel er lig med kvalitet, design og altid god service, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at give dig den bedste oplevelse her hos os. Vi gør hver eneste dag vores bedste for at være dit foretrukne valg, når det gælder alt indenfor stålprodukter, herunder gelændere, fittings, porte, hegn og meget andet. Du finder det hele lige her hos Easysteel.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wire Gelænder

Wire Gelænder

Er du på jagt efter et nyt gelænder? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Easysteel har vi i mere end 30 år...

Trægelænder

Trægelænder

Hos Easysteel har vi beskæftiget os med enkelte og kvalitetsbevidste løsninger siden 1985. Vi har dermed mere end 30...

Trappeværn

Trappeværn

Er du på udkig efter et trappeværn? Hos EASYSTEEL lægger vi vægt på at sikkerheden skal være i top. Og så gør det...