Klembeslag

Står du og mangler klembeslag til et af dine mange projekter? Så kan du finde de helt rigtige lige her. Gå på opdagelse i vores mange muligheder her hos Easysteel og find beslag til ethvert behov. Vi er til at stole på, og vi gør vores ypperste for, at du aldrig vil blive skuffet med et af vores produkter.

Her hos Easysteel har vi i mere end 30 år leveret professionelle kvalitetsløsninger til vores både private- og erhvervskunder over hele landet. Vi tilbyder altid løsninger i slidstærke materialer fra vores trofaste leverandører, der sikrer dig høj kvalitet. Vi er eksperter i ståløsninger af enhver art, og også når det kommer til solide klembeslag, er vi specialister.

Klembeslag til alle formål

Her siden har vi et stort udvalg af klembeslag i forskellige modeller og mål, som du kan finde både til indendørs- og udendørsbrug. I vores spændende sortiment kan du finde både firkantede og runde klembeslag til dit glas. Disse kan holde dit glas sikkert på plads og leveres i forskellige tykkelser. De er derfor helt essentielle beslag til både store og små projekter. Prøv f.eks. vores kraftige klembeslag til montering af et glasværk eller gelænder.

Vores klembeslag til glas er hurtigt klar til brug og meget nemme at montere på væg og glas. Alle vores modeller er gennemtestede og sikkerhedsgodkendte, og er fremstillet i overensstemmelse med gældende lovgivning indenfor området. På den måde er du sikker på at få kvalitetstestede produkter med hjem. Vi udfører løbende test og analyser af vores mange produktløsninger med henblik på hele tiden at kunne optimere dem.

Her på siden har vi samlet nogle af vores bedste klembeslag, og du er meget velkommen til selv at udforske vores store og varierede udvalg af klembeslag af høj kvalitet.  Vi har et hav af forskellige klembeslag til alle dine forskellige gør-det-selv projekter. Vores forskellige klembeslag kan findes i både zink, krom, satin og rustfrit stål. Find dine favoritter i blandt vores mange modeller, og så er du snart klar til dit næste projekt.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Professionel rådgivning og service i top

Har du spørgsmål eller har du brug for yderligere behovsafdækning, er vores mange dygtige og sevicemindede medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål omkring klembeslag og give dig altid personlig og professionel rådgivning, så du er hurtigt videre i processen.

Vi har et stort kendskab til branchen, og har alt den nødvendige tekniske viden indenfor området. Det betyder, at du kan få nogle af de bedste løsninger og den bedste rådgivning fra en vores mange skarpe og kompetente medarbejdere.

 

Find dine klembeslag hos Easysteel

På jagt efter klembeslag til glasværn? Vi er den helt rette til den opgave.

Her hos Easysteel forhandler vi et stort udvalg af rustfrie klembeslag til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på vores mange forskellige muligheder, så finder vi en god løsning i fællesskab.
Ring eller skriv til os med samme eller besøg os på vores kontor i Brøndby.  Uanset dit behov har vi afgjort en løsning, der passer. Vores løsninger er gennemtænkte i altid stærke og solide materialer, der er langtidsholdbare og kan holde til brug og belastning.

Vi glæder os til at hjælpe dig og finde den bedste løsning, som du er tilfreds med.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til dit gelænder projekt

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris