Rækværk

Står du og mangler en løsning til et rækværk? Så er du kommet til det rette sted. Vi leverer produkter af høj kvalitet, og med et enkelt og elegant skandinavisk design. Vores rækværk bruges overalt i samfundet både ude og inde – Fx i private hjem, offentligt byggeri og virksomheder.

Vi forhandler et stort udvalg af professionelle løsninger, indenfor rækværk til både privat og erhvervsmæssig brug. Derfor har vi bestemt også en løsning, der passer til enten dit gør-det-selv projekt eller til din virksomhed.

Vi har samlet nogle af de bedste af vores løsninger indenfor rækværk her på siden, hvor du er meget velkommen til selv at gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige kombinationer og muligheder. Vi har kvalitets løsninger til ethvert behov fremstillet i nogle af de bedste materialer på markedet, som vi får fra vores trofaste leverandører.Et rækværk er godt af sikkerhedsmæssige årsager, men spørger du os, må det gerne både være sikkert og pænt!

Der er en lang række ting, som du skal tage højde for, når du skal investere i et rækværk. Et rækværk til altanen eller terrassen har både en sikkerhedsfunktion, da det skal afskærme og derved afværge evt. faldulykker, men det har samtidig også en høj æstetisk værdi. Et rækværk er derfor ikke kun et sikkerhedsspørgsmål, men også et spørgsmål om udseende. Samtidig er et kraftigt rækværk også med til at skærme for vind og vejr, så du kan sidde eller stå i læ.

Hos Easysteel har vi specialiseret os indenfor rækværk i over 30 år, og derfor kan vi tilbyde altid kompetent rådgivning omkring vores forskellige løsninger. Her på siden kan du finde en bred række løsninger i forskellige mål og materialer, og som kan benyttes til både udendørs- og indendørsbrug.

Vi har gjort det nemt for dig at designe et tidløst rækværk efter din smag. Ring blot til en af vores erfarne medarbejdere, de er her for netop at hjælpe dig med at skræddersy et rækværk efter dine drømme! Og mangler du inspiration? Så kig blot i vores inspirationsgalleri.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Den bedste og sikreste løsning

Vi har alle de nødvendige dele, som du skal bruge til et solidt og holdbart rækværk. Vi går meget op robuste materialer, samt elegant og tidløst design, og dette mener vi også er afspejlet i vores store sortiment af rækværks løsninger. Hos Easysteel finder vi den bedste løsning til netop dit rækværk. Prøv f.eks. vores elegante løsninger til glas rækværk eller robuste stål rækværk. Vi har alt, du skal bruge til dit næste projekt, og hvad enten det er til privat eller erhvervsmæssig brug, kan vi tilbyde løsninger helt i top.

Hos Easysteel kan vi levere løsninger fremstillet i nogle af de bedste materialer, herunder træ, glas og rustfrit stål, alt efter dit behov og personlige stil. Her på siden kan du finde forskellige muligheder for rækværk, både rækværk til altan, rækværk til hems og mange andre muligheder. Alle vores løsninger lever naturligvis op til gældende regler og krav til sikkerheden.

Rækværk til altan

Et rækværk til en altan er et must. Står du og mangler sådan et? Vi tilbyder rækværker til altaner i både rustfrit – og galvaniseret stål samt smedejern. Et rækværk i rustfrit stål kombineres med enten mat eller klart glas. Der findes yderligere forskellige muligheder for montering, alt efter om du ønsker rækværket monteret på siden af altanen med punktbeslag, på stolper eller i en bundskinne. Et rækværk i smedejern åbner op for nogle andre muligheder. Her er der nemlig rig mulighed for at designe det med lige præcis så mange detaljer som du ønsker.

Rækværk til trappe

Er du på udkig efter et rækværk til din trappe? Vi tilbyder rækværk til trapper i forskellige typer af stål. Vælg mellem rustfrit – og galvaniseret stål samt smedejern. De forskellige typer stål giver forskellige muligheder. Med smedejern er der virkelig mulighed for at designe rækværket ned til mindste detalje. Og vælger du rustfrit stål kombineret med klart eller mat glas, får du et mere moderne udtryk. Muligheder er mange, og valget er dit.

Rækværk til hems

Et rækværk til hems skal først og fremmest være sikkert. Men hvem siger at det ikke behøver at være misundelsesværdigt samtidig. Hos os er du i sikre hænder. Vores erfarne medarbejdere har styr på reglerne for sikkerheden, og samtidig har vi 30 års historie med tilfredse kunder. Ønsker du et rækværk til hems i stål? Vi leverer både rustfrit- galvaniseret stål og smedejern.

Glas rækværk

Har du en smuk have som du ikke vil tage udsyn fra? Og mangler du et rækværk? Så er et glas rækværk måske vejen frem. Glas rækværket kan monteret på en plan flade i en bundskinne, eller på siden af terrassen med punktbeslag. Begge vil efterlade frit udsyn til omgivelserne.

Rækværk i stål

Mangler du et rækværk, og vil du gerne være moderne? Vi tilbyder forskellige muligheder; rustfrit stål for et stilrent look, galvaniseret stål for et robust og sikkert look eller smedejern med mulighed for at udsmykke hver en centimeter af dit nye rækværk. Muligheder er der nok af. Mangler du inspiration kan du med fordel dykke ned i vores inspirationsgalleri. Og husk at vi sidder klar på telefonen alle hverdage hvis du skulle have spørgsmål.

Kontakt os og hør nærmere

Er du tvivl om dit behov eller har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på telefonen, mail eller finde os på vores kontor, som er nærmere beliggende i Brøndby, Hesselager 19. Find meget mere information her på siden, hvor du også kan se vores åbningstider.

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at finde den bedste løsning sammen med dig. Hos Easysteel er vi nemlig ikke blot leverandør af kvalitets løsninger, men ynder også at yde en god service hver eneste gang. Derudover ønsker vi også at kunne tilbyde nogle af de mest konkurrencedygtige priser i branchen, så du kan få god kvalitet til lave priser.
Kontakt Easysteel allerede i dag og bliv meget klogere på dine forskellige muligheder her hos os. Vi ser meget frem til at høre fra dig og hjælpe med dit næste projekt.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til dit gelænder projekt

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris