Trægelænder

Hos Easysteel har vi beskæftiget os med enkelte og kvalitetsbevidste løsninger siden 1985. Vi har dermed mere end 30 års erfaring i branchen, som betyder, at du kan få den helt rigtige vejledning, når du skal udvælge materialer til dit næste gør-det-selv-projekt.

Hos os har du muligheden for at sammensætte og designe dit helt eget gelænder. Det betyder, at du frit kan vælge mellem en række forskellige materialer, dele og komponenter, så du kan designe lige præcis det gelænder, som passer til dig og dine behov.

Vores gelændere kan bruges i mange forskellige henseender. Det er underordnet, om du er på udkig efter et gelænder til hjemmet, arbejdspladsen eller noget helt tredje. Vi har helt sikkert en løsning, som kan passe til lige præcis din situation.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Vores erfarne og dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige dele og komponenter, så du nemt og sikkert kan sammensætte dit ultimative trægelænder.

Vi kan træffes mandag til fredag fra kl. 08:00 – 16:00, og det er også en mulighed at komme forbi butikken, så kan vi tage en snak over en kop kaffe. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvilket slags trægelænder ønsker du?

Selvom vi hovedsageligt beskæftiger os med stål, har vi også flere dele og komponenter i træ. Dette giver dig muligheden for at kombinere de forskellige dele, så du kan designe et gelænder, som passer perfekt ind i din indretning.

Hos Easysteel har vi altså forskellige dele til gelændere i træ, hvor det er muligt for dig at vælge forskellige rundstokke til gelændere. De runde trælister giver et tidsløst og enkelt design, som passer ind i de fleste indretninger.

Et trægelænder behøves ikke udelukkende at bestå af træ, da du har muligheden for at montere en gelænder rundstok i samspil med blandt andet rustfrit stål, så du kan skabe et kontrastfyldt og smukt gelænder til dit hjem.

Et trægelænder kan både anvendes udendørs og indendørs. Hvis du ønsker at have et træ gelænder udendørs, så kræver det bare, at du behandler træet med den rigtige træbehandling, så du sikrer, at træet har en vis holdbarhed. Det er vigtigt, fordi de skiftende vejrforhold kan være medvirkende til at påvirke træet, hvis du ikke husker at behandle det hensigtsmæssigt.

I forhold til et indendørs gelænder i træ kræver det ikke denne samme overfladebehandling, men vores trægelændere kommer i ubehandlet form, så det er op til dig selv, hvad du ønsker at gøre ved trægelænderet.

I denne sammenhæng er det relevant at pointere, at vi ikke selv monterer og samler gelænderet, men udelukkende leverer de forskellige dele og komponenter, som der skal bruges til at sammensætte trægelænderet.

Vi forsøger selvfølgelig at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig, hvilket betyder, at du kan bestille træhåndlister og rundstokke i specifikke mål, så du udelukkende skal montere dem. Dette kan gøres ved hjælp af vores gelænder konfigurator, som kan findes på vores hjemmeside.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til dit gelænder projekt

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris