Trappeværn

Er du på udkig efter et trappeværn? Hos EASYSTEEL lægger vi vægt på at sikkerheden skal være i top. Og så gør det heller ikke noget hvis resultatet bliver misundelsesværdigt. Værnet til din trappe er vigtigt i forhold til at overholde de sikkerhedsmæssige bestemmelser, der er på området. Trappeværnet er nemlig til for at hjælpe dig, så faren for uheld mindskes

Et trappeværn, eller et trappegelænder, er gældende, når man skal befærde sig i højden. Det gælder både for et trappeværn indendørs og et trappeværn til udendørsbrug. Lige så snart man begynder at bevæge sig op i højden, er det vigtigt, at man tager hensyn til de gældende regler og anbefalinger på området for at sikre, at sikkerheden er prioriteret, når man opfører eller renoverer en trappe med dertilhørende trappeværn.Med et trappeværn fra EASYSTEEL, kan du regne med at alle aspekter er gennemtænkt. Derved kan du stole på at sikkerheden er i top. Vores erfarne medarbejdere hjælper med at skræddersy et trappeværn, som passer lige netop til dine ønsker.

Hos EASYSTEEL tilbyder vi et væld af forskellige muligheder og kombinationer – det er kun din fantasi der sætter grænser. Trappeværnet fås i glas, rustfrit stål og smedejern. Og alt efter om det er indendørs eller udendørs kan materialet vælges herefter så det passer til behovet. Vi anvender kun de bedste elementer, og du kan derfor være sikker på, at blive godt tilfreds med dit køb.

Start på dit trappeværnsprojekt allerede i dag; dyk ned i inspirationsgalleriet og lade dig blive inspireret af de mange muligheder der findes.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Regler for trappeværn

Før man designer sit trappeværn, er det vigtigt at sikre sig, at værnet kommer til at leve op til de krav og anbefalinger der findes. For trappeværn og gelændere gælder det, at de skal udformes ud fra bygningens anvendelse, på en måde der sikre personer mod uheld.
Er der derfor tale om en fritstående trappe, anbefaler man at værnet er 0,8 m. højt, og at der er en fastsat håndliste som er nem at gribe fat i. Desuden anbefales det, at sætte en ekstra håndliste på værnet halvvejs oppe, så børn også har noget at holde fast i.

Trappeværn udendørs

Skal du have monteret et udendørs trappeværn? Vinden og vejret stiller nogle andre krav til et udendørs værn end til et indendørs.
Vi kan tilbyde et trappeværn udendørs i rustfrit- eller galvaniseret stål samt i smedejern. Størstedelen af vores rustfrie stål er produceret i AISI 316, hvilket vil sige at det er syrefast og derfor kan holde til vind og vejr. Dette er den mest almindelige type til udendørs brug. Til de mere udsatte områder, som fx på havnen, kan nogle af vores produkter fås i en Duplex kvalitet, hvilket gør det endnu mere modstandsdygtigt overfor det aggressive klima. Duplex stålet har en høj korrosionsbestandighed, og vil derfor bevare en flot overflade længere.
Med smedejern har man nogle andre muligheder til udsmykningen af sit trappeværn. Materialet giver mulighed for at skabe et trappeværn rig på detaljer, og er derfor blevet brugt meget igennem tiden. I sin rå form vil smedejernet ruste, og det anbefales derfor at man får det overfladebehandlet. Vores smedejernsprodukter er som udgangspunkt ubehandlede, og er derfor klar til galvanisering eller en omgang maling.

Trappeværn indendørs

Materialevalg for et trappeværn til indendørs brug, ligger helt frit. Ligesom vi tilbyder trappeværn i rustfrit stål til udendørs brug, tilbyder vi også til indendørs brug. En lille del af vores produkter er produceret i AISI 304, og er derfor lavet til indendørs brug.
Ønsker du et mere rustikt eller detaljerigt look? Så kan du med fordel vælge smedejern, som har et hav af muligheder for at dekorerer.

Trappeværn i glas

Et trappeværn i glas sikrer en smuk ramme omkring din trappe. Alt imens vil den garantere at du har noget at holde fast i når du går op eller ned. Skal du have monteret et trappeværn i glas? Ved et værn i glas uden stolper, tilbyder vi en monteringsmulighed som gør det muligt at monterer glasset på ydersiden af trappen. Således får værnet et svævende look. Trappeværnet i glas afsluttes med en træhåndliste eller en i rustfrit stål.

Trappeværn i rustfrit stål

Drømmer du om et trappeværn i rustfrit stål? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos EASYSTEEL kan vi hjælpe dig med at skræddersy dit værn efter dine ønsker. Vi tilbyder runde eller firkantede stolper som skæres til i den ønskede højde. Disse stolper kan monteres på en vandret flade, eller på ydersiden af trappen. Værnet afsluttes med en træhåndliste eller en i rustfrit stål.

Trappeværn i smedejern

Med et trappeværn i smedejern, er der rig mulighed for at pynte med detaljer i alle afskygninger. Balustrene er udsmykket med forskellige krumninger, snoninger, blomster, blade, osv. Og der er mulighed for at tilvælge bladguld hvis det ønskes. Vi tilbyder smedejernsdele til udformningen af trappeværne, diverse låger, hegn eller hvad fantasien byder på.
I samarbejde med vores italienske leverandør, kan vi tilbyde et af verdens største lagre af smedejern. Så her er der virkelig et uendeligt hav af muligheder for at sammensætte et trappeværn, der opfylder alle dine drømme.

Trappeværn i galvaniseret stål

Ønsker du et rustikt og holdbart look til dit nye trappeværn? Så er galvaniseret stål måske noget for dig. Med vores galvaniserede fittings ligger valget for udseende; form og størrelse frit, og du kan sammensætte dit trappeværn i galvaniseret stål, præcis som du ønsker.

Hvorfor skal du vælge Easysteel?

Du skal vælge os, fordi vi har mere end 30 års erfaring med enkelte og kvalitetsbevidste løsninger i stål. Vi har et bredt team, som er sammensat af erfarne og kompetente medarbejdere, som i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere og leverandører sikrer dig de bedste forudsætninger for at sammensætte det helt perfekte trappeværn til dit hjem.

Siden 1985 har vi været akutelle i branchen, og det betyder, at vi efterhånden ved, hvordan samtlige situationer kan løses. Vores erfarne medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig på rette vej, så du får valgt de helt rigtige dele og komponenter til dit næste gør-det-selv-projekt. I denne sammenhæng er det vigtigt at understrege, at vi ikke monterer og samler de forskellige dele og komponenter, men udelukkende forhandler og leverer dem til dig.

Vi har ligeledes et bredt udvalg af forskellige materialer til dit kommende trappeværn. Hvis du ønsker at trappeværn i glas, kan vi tilbyde en elegant og enkelt løsning til dit trappeværn. Trappeværn af glas kan være medvirkende til at give dit hjem og et unikt og moderne look, som passer ind i stort set alle indretninger.

En anden mulighed er et trappeværn i rustfrit stål, som kan bruges i forbindelse med andre materialer for at skabe et unikt look. Det kan f.eks. være at montere en håndliste i træ, så du skaber en kontrast mellem det kolde stål og varme træ.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til dit gelænder projekt

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris