Galleri

Der findes mange muligheder når du skal vælge hvilket type gelænder du ønsker. Her i galleriet har vi samlet nogle af de bedste projekter fra vores kunder, som du kan bruge som inspiration til dit eget projekt. Klik på de forskellige kategorier for at sortere i udvalget, og kun se én kategori ad gangen.  

Find inspiration i vores galleri

Her i vores galleri har vi samlet alle de samme billeder som du ser på siden “inspiration”. I galleriet har du bare i stedet, mulighed for at sortere i de forskellige kategorier, så du kan se fx alle gelændere med medløbere samtidig. På den måde kan du gøre, så du kun får vist de billeder som er relevante for dig. Vi har gjort vores bedste for at samle en masse inspirerende billeder, så du føler dig godt klædt på til at tage beslutningen om dit næste gelænder. Savner du mere inspiration, så kan du også tage et kig i vores inspirationsgalleri på vores webshop.

Mere end 35 år på bagen

Her hos Easysteel har vi lavet gelændere i mere end 35 år. Vi har altid haft fokus på arbejdet med stål, og startede i 1985 med at fremstille egne produkter såsom smedejerns porte, hegn og trapper. I 1999 etablerede vi vores svenske afdeling som har fokus på salg og service i hele norden. Og i 2008 startede vi vores engelske afdeling op i Leeds. Vi har som altid fokus på at levere en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, vi går højt op i at levere en god kundeservice til vores kunder, vi uddanner vores personale så deres rådgivning er baseret på specialiseret viden og vi er punktlige og vi bestræber os på at have punktlighed og rettidighed.

Muligheder hos Easysteel A/S

Igennem årene har de rustfrie stål gelændere vundet mere og mere indpas hos vores kunder, så vi i dag også sælger ret mange af dem. De laves primært med stålstolper, hvor der sættes glasmoduler, medløbere eller wire imellem. I dag tilbyder vi et sortiment på over 40.000 smedejernskomponenter til smedejernsgelændere mm. Samt rustfrit stål komponenter til gelændere med glasmoduler, medløbere eller wire, aluminiums bundskinner til glasmoduler og fittings samt rør i galvaniseret stål. På alle gelænderne kan monteres en håndliste i rustfrit stål eller træ; ask, eg eller mahogni. Du kan se alle de fine gelændertyper i vores galleri.

Vi garanterer at kvaliteten er i orden

Vi har i vores 35 år på markedet haft tid til at udvælge de leverandører som leverer de bedste produkter til den bedste pris, således at vi kan sælge gelændersystemer til vores kunder til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og det synes vi faktisk er lykkedes ret godt. Vores rustfrie stål fås i tre kvaliteter alt efter hvor det skal monteres henne. Aisi 304 til indendørs brug, aisi 316 til udendørs brug og nogle af vores fittings fås i duplex, som anvendes på udsatte steder fx ved pool områder og på havnen. Vil du læse mere om vores kvalitetsbevidsthed, så kan de læse om det på vores webshop her.

Kan vi hjælpe med noget?

En af de ting vi går ret højt op i, er kundeservice. Vi kan godt lide, at vores kunder føler sig godt behandlet hos os. Derfor står vi altid til rådighed, uanset om du har store eller små spørgsmål. Vi har også lavet en side som er dedikeret til de mest stillede spørgsmål. Den kan du kigge på her, måske finder du dit svar med det samme. Her i galleriet hvor du befinder dig, kan du se de forskellige typer af gelændere som vi tilbyder, og måske også få inspiration til dit eget gelænderprojekt.
Og har du nogle spørgsmål, så er til altid velkommen til at kontakte os.