Rustfrit gelænder til trapper

Er du på udkig efter et nyt gelænder til trappen? Så er du kommet til et sted, som har et bredt udvalg af forskellige dele og komponenter, så du kan sammensætte din drømmetrappe og tage din indretning til det næste niveau.

Udover at trappen skal være sikker, spiller udseende heraf også en stor rolle. Et trappegelænder udendørs skal passe til huset udvendigt, og til haven og det omkringliggende område. Hvorimod hvis den er indenfor, er der nogle helt andre omgivelser den skal komplimentere.

Hos EASYSTEEL tilbyder vi et væld af forskellige muligheder og kombinationer – det er kun din fantasi der sætter grænser. Trappegelænderne fås i glas, rustfrit stål og smedejern. Og alt efter om det er indendørs eller udendørs kan materialet vælges herefter så det passer til behovet. Hos EASYSTEEL anvender vi kun de bedste elementer, og du kan derfor være sikker på, at blive godt tilfreds med dit køb.

Start på dit trappegelænder projekt allerede i dag; dyk ned i vores inspirationsgalleri og lade dig blive inspireret af de mange muligheder der findes.

Hos EASYSTEEL anvender vi kun de bedste elementer, og du kan derfor være sikker på, at blive godt tilfreds med dit køb. Vores erfarne medarbejdere hjælper gerne med at skræddersy et altangelænder, som passer lige netop til din altan og dine behov.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Når man opfører en trappe, bør man også prioritere at opsætte et trappe gelænder også. Når man begynder at bevæge sig op i højden, er det vigtigt, at førsteprioriteten er sikkerhed. Det er flere regler og anbefalinger på området, som er beskrevet på vores hjemmeside, og som vores medarbejdere selvfølgelig også er opmærksomme på, når du skal vælge dit næste gelænder til en udendørs trappe.

Hos Easysteel er vi af den overbevisning, at sikkerhed godt kan være stilfuldt og bidrage til en unik og personlig indretning i dit hjem eller arbejdsplads. Det er både i forhold til gelænderet til en udendørs trappe og et gelænder til en indendørs trappe – sikkerhed udelukker ikke nødvendigvis æstetik.
Hvis du føler, at I har brug for et nyt udendørs trappe gelænder, eller I skal opført en terrasse i højden og skal have en udendørs trappe tilknyttet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Easysteel har vi et yderst bredt udvalg af forskellige dele og komponenter, som du kan sammensætte, så du kan samle dit eget unikke og personlige udendørs trappe gelænder.

icon_check icon Eksisteret siden 1985

icon_check icon Altid klar med telefonisk rådgivning

icon_check icon Tilpasset dine behov

Hvorfor kan jeg ikke designe mit eget gelænder til trapper?

På nuværende tidspunkt er det blot ikke muligt at designe trappeforløb med vores designværktøj, vi arbejder på at i fremtiden at kunne tilbyde den mulighed.

Alt håb er dog ikke tabt, du har selvfølgelig muligheden for at kontakte os, og få den samme service og hjælp, som du ville få ved brug af vores konfigurator.

Har du et trappegelænder projekt? Så kontakt os her

Et trappegelænder fra Easysteel skaber sikkerhed

Med et trappegelænder er du godt på vej til en sikker trappe. Gelænderet til din trappe er en vigtig detalje, dels fordi det øger sikkerheden og dæmper risikoen for at falde, idet man kan støtte sig til det. Men det kan i lige så høj grad være vigtigt af synsmæssige årsager.

Med et trappegelænder fra EASYSTEEL, kan du regne med at alle aspekter er gennemtænkt, således at du kan stole på at sikkerheden er i top. Vores erfarne medarbejdere hjælper med at skræddersy et trappegelænder, som passer lige netop til din trappe og til dine behov

Få rådgivning til dit trappegelænder

Hvis det er første gang, at du skal beskæftige dig med følgende, er det altid en mulighed at arbejde sammen med vores kompetente medarbejdere, så du kan være sikker på, at du vælger de rigtige dele og komponenter. Det kan blandt andet være spørgsmål som:

  • Hvad er vigtigst? Holdbarhed eller udseende?
  • Hvor skal trappegelænderet placeres?

Når du skal finde de rigtige dele og komponenter til et udendørs trappe gelænder, er det essentielt, at materialerne kan holde til det skiftende danske vejr. Hos Easysteel tilbyder vi forskellige løsninger som f.eks. rustfrit- eller galvaniseret stål og smedejern. Langt størstedelen af vores produkter er fremstillet i AISI 316, som betyder, at det pågældende materiale er syrefast og altså kan klare de skiftende danske vejrforhold.

Hvis gelænderet skal bruges et mere udsat sted, har vi ligeledes materialer, som har en større modstandsdygtighed. I dette tilfælde er det en fordel at være i dialog med en af vores medarbejdere for at sikre, at man får valgt det helt rigtige materiale til den respektive lokation. Disse produkter fremstilles i Duplex-kvalitet, som gør, at de kan holde til lidt mere end standard-delene. Rent teknisk har Duplex-materialer en højere korrosionsbestandighed, som gør, at overfladen vil forblive flottere i længere tid.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Hvad skal man være opmærksom på?

Når man skal finde de forskellige dele og komponenter til det nye trappegelænder, er der nogle faktorer, som man er nødt til at tage stilling til. Du skal f.eks. vide, hvorvidt der er tale om et gelænder til en indendørs trappe eller et gelænder til en udendørs trappe.

Alt afhængig af om trappegelænderet er udendørs eller om trappegelænderet er indendørs, skal man vælge de forskellige dele og komponenter dertil. Hvis trappegelænderet skal placeres på en udendørs trappe, kan det være, at man skal vælge nogle mere holdbare materialer, så gelænderet til udendørs trappen kan klare de skiftende vejrforhold, der opstår i løbet af årene.

Når du har fundet ud af de omgivelser, hvor trappegelænderet skal placeres, skal du ligeledes finde ud af, hvilket/hvilke materialer du ønsker, der skal indgå i trappegelænderets færdige form.

Regler for trappegelænder

Før man designer sit trappegelænder, er det vigtigt at sikre sig, at gelænderet kommer til at leve op til de krav og anbefalinger der findes. For gelændere og værn gælder det, at de skal udformes ud fra bygningens anvendelse, på en måde der sikre personer mod uheld. Er der derfor tale om en fritstående trappe, anbefaler man at gelænderet er 0,8 m. højt, og der er en fastsat en håndliste som er nem at gribe fat i. Desuden anbefales det, at sætte en ekstra håndliste på gelænderet halvvejs oppe, så børn også har noget at holde fast i.

Inspiration til Rustfrit gelænder til trapper

Produktinformation

Trappegelænder i glas

Et trappegelænder i glas sikre en elegant ramme omkring din trappe. Alt imens vil den garantere at du har noget at holde fast i når du går op eller ned. Skal du have monteret et trappegelænder i glas? Ved et gelænder i glas uden stolper, tilbyder vi en monteringsmulighed som gør det muligt at monterer glasset på ydersiden af trappen. Således får gelænderet et svævende look. Trappegelænderet i glas afsluttes med enten en træhåndliste eller i rustfrit stål.

Trappegelænder i rustfrit stål

Drømmer du om et trappegelænder i rustfrit stål? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos EASYSTEEL kan vi hjælpe dig med at skræddersy dit gelænder efter dine ønsker. Vi tilbyder runde eller firkantede stolper som skæres til i den ønskede højde. Disse stolper kan monteres på en vandret flade, eller på ydersiden af trappen. Gelænderet afsluttes med enten en træhåndliste eller i rustfrit stål.

Trappegelænder indendørs

Materialevalget for et trappegelænder til indendørs brug, ligger helt frit. Ligesom vi tilbyder trappegelændere i rustfrit stål til udendørs brug, tilbyder vi også til indendørs brug. En lille del af vores produkter er produceret i AISI 304, og er derfor lavet til indendørs brug.

Ønsker du et mere rustikt eller detaljerigt look? Så kan du med fordel vælge smedejern, hvor du har et hav af muligheder for at dekorerer.

Trappegelænder udendørs

Skal du have lavet et udendørs trappegelænder? Vinden og vejret stiller nogle andre krav til et udendørs gelænder end til et indendørs. Vi kan tilbyde et trappegelænder udendørs i rustfrit- eller galvaniseret stål samt i smedejern. Størstedelen af vores rustfrie stål er produceret i AISI 316, hvilket vil sige at det er syrefast og derfor kan holde til vind og vejr. Dette er den mest almindelige type til udendørs brug.

Til de mere udsatte områder, som fx på havnen, kan nogle af vores produkter fås i en Duplex kvalitet, hvilket gør det endnu mere modstandsdygtigt overfor det aggressive klima. Duplex stålet har en høj korrosionsbestandighed, og vil derfor bevare en flot overflade længere.

Personlig rådgivning

Skulle du sidde med nogle spørgsmål, store som små, så sidder vores dygtige sælgere klar på telefonen til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på +45 4362 2563 eller sales@easysteel.dk