Inspiration

EASYSTEEL A/S leverer løsdele til gelændere i bl.a. rustfri stål, zink, aluminium og duplex. Produkterne har en høj kvalitet og et enkelt og elegant skandinavisk design. Vores gelændere bruges overalt i samfundet både ude og inde – f.eks. i private hjem, offentligt byggeri, virksomheder og detailhandel. Du kan sammensætte dit rustfri gelænder med lodrette stolper, kombineret med medløbere eller wire. Eller lave et glasgelænder eller en glasvæg, ved at fastholde glasset med glasholdere, punktbeslag, glasankre eller aluminium bundprofiler. Alle vores gelændere kan udstyres med håndlister, i form af notrør i stål og forskellige træsorter. Dyk ned i de forskellige kategorier og lad dig inspirere. 

Trappegelændere

Terassegelændere

Altangelændere

Projekter i smedejern

Projekter i galvaniseret stål

Projekter med håndlister

Gelændere med medløbere

Gelændere med stolper og glas

Gelændere med bundskinne

Gelændere med glasankre

Indendørs gelændere

Find din inspiration her

Her på siden har vi opdelt vores kunders gelænderprojekter i kategorier, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over hvor du skal kigge for at finde inspiration til netop dit projekt. Klik ind på de forskellige gallerier, og se forskellige resultater til de samme opgaver. Du kan også tage et kig på vores galleri side hvor du har mulighed for at sortere i billederne, så du kun får de resultater op som passer til søgningen. Eller du kan åbne billederne op i en billedeviser, og kigge alle billederne igennem en efter en.

Design dit eget gelænder

Er du nysgerrig på hvordan et gelænder til dit hjem vil se ud, og har du brug for at se det for dig? Så kan du også prøve vores gelænderkonfigurator som lader dig designe dit gelænder i et 3D miljø, hvor du kan se hver en detalje i takt med de valg du tager. Du kan vælge mellem tre designs i rustfrit stål, med eller uden glas, og du kan taste dine præcise mål ind, hvordan gelænderet skal monteres og afsluttes og meget mere. Hvis du har brug for at få forklaret hvordan konfiguratoren virker, kan du se vores videoguide her. Og husk at vi altid sidder klar på telefonen til at hjælpe hvis der er behov for det. 

Gør det selv projekt

Er du typen der er til gør-det-selv projekter, og skal du netop i gang med at designe og montere et gelænder derhjemme? Når du har kigget vores inspiration- og galleri side igennem, og fundet nok inspiration til at tage en beslutning, så kan du springe direkte over på vores webshop, hvor du kan bestille delene til dit gelænder nemt og hurtigt. Her finder du vores store sortimenter i rustfrit stål, smedejern og galvaniseret stål, som du kan bruge til at sammensætte gelænderet efter dine drømme.

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi har mere end 35 års erfaring i gelænderbranchen og sætter en ære i at hjælpe vores kunder godt i mål med deres gelænderprojekter. Du kan fange os på telefonen eller chatten hvis det er et her-og-nu spørgsmål. Og ellers kan du sende os en mail, som vi bestræber os på at besvare inden for 24 timer på hverdage. Du kan finde vores kontaktoplysninger på denne side. Du er også velkommen til at komme forbi og se vores showroom i Brøndby, og få en snak over en kop kaffe. 

Skulle du sidde med nogle spørgsmål, store som små, så sidder vores dygtige sælgere klar på telefonen til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på +45 4362 2563 eller sales@easysteel.dk