Rustfrit gelænder

Er du på udkig efter et rustfrit gelænder til lave priser? Så er Easysteel bestemt et oplagt sted at starte. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og har specialiseret os indenfor alle former for gelændere til ethvert behov. Her på siden har vi samlet nogle af vores bedste og mest professionelle løsninger på markedet. Find det hele og lidt mere lige her på siden.

Vi har løsninger til ethvert behov, både små gør-det-selv projekter i haven eller større industri opgaver. Hos Easysteel håber vi at vores store erfaring og brede tekniske viden om rustfrie gelændere vil komme vores mange kunder til gode, så de får en god og tilfredsstillende oplevelse her hos os hver eneste gang.

Hvorfor skal du have et rustfrit gelænder?

Der er en række klare fordele med et gelænder i rustfrit stål. Med et rustfrit gelænder herfra Easysteel er du først og fremmest sikker på at have et gelænder, der er modstandsdygtigt og slidstærk, og som vil kunne holde i mange år. Samtidig er et rustfrit gelænder med til at give flot udseende på dit gelænder, så du ikke skal kigge på grimme rustede gelændere.

Et udendørs gelænder bliver udsat for både vind og vejr, som slider på gelænderet. Med et gelænder fremstillet i rustfrit stål fra Easysteel får du alt, hvad du skal bruge til et elegant og rustfrit gelænder, som vil passe perfekt udendørs til altanen, terrassen eller havetrappen. Du kan prøve vores forskellige løsninger i mange forskellige materialer og former. Her hos Easysteel har vi b.la. rustfrie løsninger i både galvaniseret stål og italiensk smedejern fra vores italienske leverandør.

Hos Easysteel har vi alt indenfor rustfrie gelændere i solide og robuste kvalitets materialer. Du kan på egen hånd gå på opdagelse her på siden og udforske dine muligheder nærmere lige her hos os. Prøv også vores gelænder konfigurator, hvor du selv kan bestemme og designe, hvordan dit rustfrie gelænder skal se ud. Der er et væld af muligheder med vores designværktøj, og kun fantasien sætter grænser.

Kan du ikke finde lige præcis den løsning, som du har i tankerne? Så kontakt os og vi finder en skræddersyet løsning i fællesskab.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Regler og krav for rustfrit gelænder

Der er en lang række regler og krav, der skal overholdes, når du skal installere et nyt rustfrit gelænder. Det er b.la. vigtigt, at man tager højde for risikoen for nedstyrtning og minimumshøjden for dit rustfrit gelænder.

I den forbindelse er det vigtigt at have øje for niveauforskellen og højden på dit rustfrit gelænder. Hvis der er en niveauforskel på over 50 cm, er det et krav at anvende hærdet sikkerhedsglas til installationen. Samtidig er der en minimumshøjde, der ligger på 1 meter, hvis der er tale om et rustfrit gelænder, der samtidig har funktion som et værn.

Har du spørgsmål til de gældende lovkrav for rustfrit gelænder, er vores skarpe og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og give dig en personlig service. Vi har bred teknisk viden, og vi vil hellere end gerne vejlede dig til at få et både sikkert og lovligt rustfrit gelænder, der vil pryde din bolig eller arbejdsplads. Samtidig er vores materialer gennemtestede, så det stemmer overens med de gængse retningslinjer.

Rustfrit gelænder med medløbere og træhåndliste

Find rustfrit gelænder lige her hos Easysteel

Her hos Easysteel kan du gå på opdagelse i vores spændende sortiment og finde en løsning, der matcher din stil og behov. Udover at vi kan tilbyde solide kvalitets løsninger er vi også leverandører af altid skarpe priser og kundeservice helt i top. Vi forhandler både til private- og erhvervskunder, men uanset formål, er du sikret langtidsholdbare løsninger af højeste kvalitet.
Er du i tvivl om dit behov eller har brug for mere information, står vi altid klar til at give kompetent og professionel rådgivning tilpasset til dig. Skriv, ring eller besøg os allerede i dag og få en god snak om
dine muligheder for et rustfrit gelænder. Du er også meget til se vores inspirationsgalleri med rustfrit gelændere igennem her på siden og hente ny inspiration.

Kontakt os og hør nærmere om dine mange forskellige muligheder hos Easysteel. Vi er til at stole på og vores dygtige medarbejdere, er altid klar til at give dig yderligere rådgivning eller svare på dine mange spørgsmål omkring vores rustfrie gelændere.

Vi glæder os til at finde den rigtige løsninger til netop dig.