Rustfrit gelænder

How-To video

Se hvordan du nemt kan designe dit eget gelænder

Inspiration

Få inspiration til Rustfrit gelænder

Produktinformation

Læs mere om Rustfrit gelænder

icon_check icon Eksisteret siden 1985

icon_check icon Altid klar med telefonisk rådgivning

icon_check icon Tilpasset dine behov

Design dit gelænder og se prisen med det samme

Prøv vores designværktøj når du planlægger at skulle købe dit gelænder. Vores værktøj kan både designe gelændere til terrasser og altaner. Bestil gelænderet online og få det leveret hjemme hos dig selv.

Det perfekte gelænder til haven

Er du på udkig efter et rustfrit gelænder til lave priser? Så er Easysteel bestemt et oplagt sted at starte. Vi har mere end 30 års erfaring i branchen, og har specialiseret os indenfor alle former for gelændere til ethvert behov. Her på siden har vi samlet nogle af vores bedste og mest professionelle løsninger på markedet. Find det hele og lidt mere lige her på siden.

Vi har løsninger til ethvert behov, både små gør-det-selv projekter i haven eller større industri opgaver. Hos Easysteel håber vi at vores store erfaring og brede tekniske viden om rustfrie gelændere vil komme vores mange kunder til gode, så de får en god og tilfredsstillende oplevelse her hos os hver eneste gang.

Hvorfor skal du have et rustfrit gelænder?

Der er en række klare fordele med et gelænder i rustfrit stål. Med et rustfrit gelænder herfra Easysteel er du først og fremmest sikker på at have et gelænder, der er modstandsdygtigt og slidstærk, og som vil kunne holde i mange år. Samtidig er et rustfrit gelænder med til at give flot udseende på dit gelænder, så du ikke skal kigge på grimme rustede gelændere.

Et udendørs gelænder bliver udsat for både vind og vejr, som slider på gelænderet. Med et gelænder fremstillet i rustfrit stål fra Easysteel får du alt, hvad du skal bruge til et elegant og rustfrit gelænder, som vil passe perfekt udendørs til altanen, terrassen eller havetrappen.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Inspiration til Rustfrit gelænder

Produktinformation

Stolpernes størrelse

Vores stolper leveres i rustfri stål på en diameter på 42,4 mm. Stolpernes godstykkelse er 2 mm.

Varianter

Ønsker du et rustfrit gelænder med firkantet stolper, så kontakt os for at høre mere om denne mulighed.

Medløbernes størrelse

De vandrette stænger i gelænderet, kaldet medløbere, er 12 mm massive rustfrie stænger.

Topmonteret gelænder

Hvis du vælger et top monteret gelænder, så får du på svejst en montagefod, hvortil der medfølger en dækroset, som du blot skal fører nedover røret efter stolperne er monteret. Så får du et flot og elegant top monteret gelænder, hvor ingen montageskruer kan ses.

Sidemonteret gelænder

Med vores sidemonteret fod, så får du en elegant og smart løsning, vores sidemonterede fod er både nem at monterer og fungerer som en smart skjuler af stolpens bund, da der er lavet en udformning i bunden af beslaget til dette.

Stålhåndliste

Vores stålhåndliste bliver leveret i en diameter på 42,4 mm. Vores håndliste har en maksimal længde på 6 meter, overskrider dit gelænder så forbindes håndlisten blot med en enkel rørforbinder.

Træhåndliste

Vi har tre typer af træhåndlister, alle med en diameter på 45 mm. Du kan vælge imellem eg, ask eller mahogni.

Medfølger der skruer til montering af gelænderet?

Når du køber et gelænder hos os, så får du alle delene til at samle gelænderet leveret af os. Vi har dog valgt ikke at vedlægge monteringsskruer til gelænderet. Det har vi valgt ikke at gøre, og den primære årsag til dette er sikkerhed.

Da vi ikke kender til dit materiale og underlag som du skal montere gelænderet på/i. Så ønsker vi ikke at sende noget med, som vil give dig en dårlig oplevelse, hvis gelænderet ikke monteres korrekt. Derfor vil vi altid anbefale at kontakte en fagmand, hvis man er usikker på hvordan man skal montere gelænderet.

Vi står selvfølgelig altid til rådighed med råd og vejledning både på telefon og mail.

Vejledninger og teknisk information

Materiale og montagevejledning
Tekniske produkt tegninger

Personlig rådgivning

Skulle du sidde med nogle spørgsmål, store som små, så sidder vores dygtige sælgere klar på telefonen til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på +45 4362 2563 eller sales@easysteel.dk