FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Vi er her for dig både før, under og efter dit køb. Her på denne side kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål, som vores kunder stiller os.

Desværre kan en FAQ ikke besvare alle spørgsmål. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på sales@easysteel.dk eller telefon +45 4362 2563

Har du spørgsmål?

Bestilling & Betaling

I vores gelænder konfigurator har vi gjort det så nemt for dig som muligt, du skal blot oplyse yderkantsmålene, du har derfor ikke behov for at skulle trække noget fra selv, det regner vores konfigurator automatisk ud for dig.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal måle op til dit projekt, så kan du se vores video om opmåling her, eller kontakte en af vores konsulenter, vi står altid til rådighed på telefon eller mail.

Vores normale produktionstid på selve det rustfrie stål er 2-3 arbejdsdage. Bestiller du et gelænder med glas, så er produktionstiden noget højere på glasset, typisk 4-6 uger. Derfor tilbyder vi altid at man kan få leveret de rustfrie dele af gelænderet og eftermontere glasset når det leveres.

Du kan nemt bestille et gelænder, ved brug af vores gelænder konfigurator, du vælger blot hvilken type gelænder du ønsker, derefter angiver du dine mål på dit projekt. Herefter har du mulighed for at designe gelænderet efter dine egne ønsker.

Når du er færdig med at designe gelænderet, så kan du enten vælge at bestille det med det samme eller få tilsendt gelænderet på mail som en forespørgsel. Så vil du blive kontaktet af en af vores konsulenter, som vil hjælpe dig med at færdiggøre bestillingen.

Vores gelænder konfigurator er bygget op omkring at gøre det let og nemt at bestille et af vores gelænder systemer. Den fungerer ved at du angiver dine mål, også tilretter konfiguratoren automatisk gelænderet efter dine mål og valg truffet.

Du kan ændre i din bestilling indtil produktionstegningen er godkendt, dog skal du være opmærksom på at prisen justeres til i forhold til dine ændringer.

Du har mulighed for at afbestille gelænderet indtil produktionen er startet, herefter så frafalder din fortrydelsesret, da vi har med varer som er fremstillet efter dine specifikationer.

Generelle spørgsmål

Ja. Vi har valgt at tilbyde tre typer af glas til vores glasgelænder og rustfrit gelænder med glas produkter. Her har vi almenligt gennemsigtigt glas som er det mest anvendte.
Frostet glas som giver glasset et hvidt mælkelook, glasset er ikke transparent og bruges normalt til at give privat liv på en terrasse hvor naboer kan se ind.
Derudover har vi røgfarvet glas, som giver glasset et mørknet look. Glasset er fortsat transparent men giver en smule privatliv.

Når du køber et gelænder hos os, så får du alle delene til at samle gelænderet leveret af os. Vi har dog valgt ikke at vedlægge monteringsskruer til gelænderet. Det har vi valgt ikke at gøre, og den primære årsag til dette er sikkerhed.


Da vi ikke kender til dit materiale og underlag som du skal montere gelænderet på/i. Så ønsker vi ikke at sende noget med, som vil give dig en dårlig oplevelse, hvis gelænderet ikke monteres korrekt. Derfor vil vi altid anbefale at kontakte en fagmand, hvis man er usikker på hvordan man skal montere gelænderet.


Vi står selvfølgelig altid til rådighed med råd og vejledning både på telefon og mail.

Vi har på nuværende tidspunkt kun en afdeling på Sjælland, i Brøndby.

Ja. Vi har et showroom på vores kontor i Brøndby. Kom forbi og få en kop kaffe og snak om dit kommende projekt med en af vores konsulenter.

Det enkle svar er at AISI 304 er til indendørsbrug og AISI 316 er til udendørsbrug. Dette skyldes at AISI 316 er mere modstandsdygtig overfor miljøer hvor salteksponeringen er højere end normalt. Du kan ikke se med det blotte øje om et produkt er AISI 304 eller AISI 316, da forskellen er på den kemiske behandling af stålet.

Vi tilbyder at fremstille gelænderne fra 800 mm til 1.100 mm i højden.

Du behøver ikke at måle op til glasset til dit gelænder. Med vores gelænder konfigurator, så udregner værktøjet selv glassenes størrelser. Se også vores video om hvordan du måler op til dit gelænder her.

Ja, alle vores gelændere kan leveres i højglanspoleret. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

Ja, vi har intet krav om CVR-nummer for at handle hos os.

Levering

Ved modtagelsens af varerne skal du tjekke for eventuelle skader og mangler. Hvis du ser skader på emballage, er det vigtigt at du fortæller fragtmanden at du tager imod med forbehold.

Vi sender med Danske Fragtmænd.

Når gelænderet sendes fra vores lager i Brøndby, så er leveringstiden typisk 1-2 hverdage.

Da vi bruger en ekstern partner til levering, så kan vi desværre ikke sige hvornår på dagen at leveringen vil ske. Danske Fragtmænd leverer typisk imellem kl. 8 og 16.

Du har dog mulighed for at ønske varerne stilles uden kvittering.

Du har mulighed for at afhente de rustfrie dele til dit gelænder på vores adresse i Brøndby. Glasset vil dog altid blive leveret til din adresse, dette gør vi for at sikre mindst mulige transportskader på glasset.

Ja, vi leverer til hele Danmark.

Montage

Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen samarbejdspartnere, vi henviser derfor til at kontakte en lokal håndværker til at hjælpe med monteringen.

På alle vores produkter, finder du en materiale- og montagevejledning. Vi anbefaler at du følger denne vejledning til montering af gelænderet. Er du fortsat i tvivl så er du velkommen til at kontakte os eller en relevant fagperson.

Vi tilbyder desværre ikke montering som en service, vi står dog altid til rådighed ved spørgsmål omkring selve monteringen.

Nej, gelænderet kan nemt og enkelt monteres ved brug af få redskaber. Her henviser vi til side 5 i vores materiale- og montagevejledning, den finder du på nederst på hver produktside.

Vedligeholdelse

Rengør de rustfrie overflader med en blød klud og lidt rengøringsmiddel. Gør dette efter behov men gerne 2-3 gange om året. Rustfrit stål er desværre ikke rustfrit, og skal derfor vedligeholdes for at bibeholde sit look. Du kan læse mere om hvordan du vedligeholder dit gelænder her.

Alle vores træhåndlister kommer ulakeret. Derfor anbefaler vi altid, især ved udendørs installationer at give håndlisten træoliebehandling. For at træhåndliste beholder sit look så bør denne behandling foretages flere gange, afhængig af miljøet træhåndlisten befinder sig i.