Glasgelænder

How-To video

Se hvordan du nemt kan designe dit eget gelænder

Inspiration

Få inspiration til Glasgelænder

Produktinformation

Læs mere om Glasgelænder

icon_check icon Eksisteret siden 1985

icon_check icon Altid klar med telefonisk rådgivning

icon_check icon Tilpasset dine behov

Design dit gelænder og se prisen med det samme

Prøv vores designværktøj når du planlægger at skulle købe dit gelænder. Vores værktøj kan både designe gelændere til terrasser og altaner. Bestil gelænderet online og få det leveret hjemme hos dig selv.

Din drøm – vores erfaring

Er du på jagt efter det perfekte glasgelænder? Så er Easysteel det helt rigtige sted at starte. Vi har et utal af muligheder, når det gælder glasgelændere af høj kvalitet. Hvis du er på udkig efter et stærkt glasgelænder i let design, har vi de perfekte løsninger til dig.

Her hos Easysteel har vi samlet nogle af vores bedste løsninger til ethvert behov og formål. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find en brugbar løsning til netop dit projekt.

Hvorfor skal du have et praktisk glasgelænder fra Easysteel?

Et solidt og kraftigt glasgelænder er en smart og funktionel løsning af flere grunde. Et glasgelænder fra Easysteel er ikke blot en fryd for øjet, men samtidig også med til at skabe sikkerhed og tryghed på f.eks. altanen. Vores glasgelændere giver en naturlig og elegant afskærmning af f.eks. din altan, så du kan sidde og nyde udsigten med frit udsyn til haven og resten af omgivelserne. Samtidig kan du færdes sikkert og let på din terrasse uden at være bange for at falde ned.

Alle vores løsninger er hurtige at samle og klar tit at montere, så du hurtigst muligt, kan få et flot glasgelænder op at stå. Vi har alt, hvad du skal bruge til dit glasgelænder, herunder stærkt og holdbart glas til gelændere. Vi går op i robuste materialer og elegant, moderne og tidløst design, så du kan være sikker på at få et glasgelænder af højeste kvalitet. Få den mest optimale udsigt med et vores flotte glasgelændere fra Easysteel og gør samtidig en rigtig god handel.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Inspiration til Glasgelænder

Produktinformation

Profilens størrelse

Vores aluminiumsprofil er 119,5 mm i højden og 72 mm i bredden.

Varianter

Ønsker du et glasgelænder med en sort profil, så kontakt os for at høre mere om denne mulighed.

Glastykkelsen

Glasset leveres som 17,52 mm hærdet lamineret glas med poleret kant. Glastykkelsen kommer fra to stykker 8 mm glas som bliver lamineret sammen med fire lag folie. Vi vælger som udgangspunkt altid hærdet lamineret glas, også kendt som sikkerhedsglas, for at sikre mest mulig beskyttelse i tilfælde af at glasset går i stykker.

Glastype

I vores konfigurator har du mulighed for at vælge imellem tre forskellige typer af glas. Du har mulighed for at vælge almenlig gennemsigtigt glas, matteret glas som giver en større privatlivseffekt eller grå parasol som giver glasset et mørk røgfarvet look.

Topmonteret gelænder

Hvis du vælger et top monteret gelænder, så skal profilen blot placeres der hvor du ønsker at montere gelænderet, og spændes fast i underlaget.

Sidemonteret gelænder

Ved valg af sidemonteret gelænder, så er der lavet huller i profilens side, så det er nemmere at komme til med værktøjet til at spænde profilen fast. Hertil medfølger der en top liste som skjuler disse huller i profilen efter monteringen.

Stålhåndliste

Vores stålhåndliste bliver leveret i en diameter på 42,4 mm. Vores håndliste har en maksimal længde på 6 meter, overskrider dit gelænder så forbindes håndlisten blot med en enkel rørforbinder. Håndlisten har en U-profil i sig, det vil sige at håndlisten presses ned over glasset med en gummikant.

Medfølger der skruer til montering af gelænderet?

Når du køber et gelænder hos os, så får du alle delene til at samle gelænderet leveret af os. Vi har dog valgt ikke at vedlægge monteringsskruer til gelænderet. Det har vi valgt ikke at gøre, og den primære årsag til dette er sikkerhed.

Da vi ikke kender til dit materiale og underlag som du skal montere gelænderet på/i. Så ønsker vi ikke at sende noget med, som vil give dig en dårlig oplevelse, hvis gelænderet ikke monteres korrekt. Derfor vil vi altid anbefale at kontakte en fagmand, hvis man er usikker på hvordan man skal montere gelænderet.

Vi står selvfølgelig altid til rådighed med råd og vejledning både på telefon og mail.

Vejledninger og teknisk information

Materiale og montagevejledning
Tekniske produkt tegninger

Personlig rådgivning

Skulle du sidde med nogle spørgsmål, store som små, så sidder vores dygtige sælgere klar på telefonen til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på +45 4362 2563 eller sales@easysteel.dk