Glasgelænder

Er du på jagt efter det perfekte glasgelænder? Så er Easysteel det helt rigtige sted at starte. Vi har et utal af muligheder, når det gælder glasgelændere af høj kvalitet. Hvis du er på udkig efter et stærkt glasgelænder i let design, har vi de perfekte løsninger til dig.

Her hos Easysteel har vi samlet nogle af vores bedste løsninger til ethvert behov og formål. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find en brugbar løsning til netop dit projekt.

Design dit eget glasglænder

Hvorfor skal du have et praktisk glasgelænder fra Easysteel?

Et solidt og kraftigt glasgelænder er en smart og funktionel løsning af flere grunde. Et glasgelænder fra Easysteel er ikke blot en fryd for øjet, men samtidig også med til at skabe sikkerhed og tryghed på f.eks. altanen. Vores glasgelændere giver en naturlig og elegant afskærmning af f.eks. din altan, så du kan sidde og nyde udsigten med frit udsyn til haven og resten af omgivelserne. Samtidig kan du færdes sikkert og let på din terrasse uden at være bange for at falde ned.

Alle vores løsninger er hurtige at samle og klar tit at montere, så du hurtigst muligt, kan få et flot glasgelænder op at stå. Vi har alt, hvad du skal bruge til dit glasgelænder, herunder stærkt og holdbart glas til gelændere. Vi går op i robuste materialer og elegant, moderne og tidløst design, så du kan være sikker på at få et glasgelænder af højeste kvalitet. Få den mest optimale udsigt med et vores flotte glasgelændere fra Easysteel og gør samtidig en rigtig god handel.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Regler og krav for glasgelænder

Der er en lang række regler og krav, der skal overholdes, når du skal installere et nyt glasgelænder. Det er b.la. vigtigt, at man tager højde for risikoen for nedstyrtning og minimumshøjden for dit glasgelænder.

I den forbindelse er det vigtigt at have øje for niveauforskellen og højden på dit glasgelænder. Hvis der er en niveauforskel på over 50 cm, er det et krav at anvende hærdet sikkerhedsglas til installationen. Samtidig er der en minimumshøjde, der ligger på 1 meter, hvis der er tale om et glasgelænder, der samtidig har funktion som et værn.

Har du spørgsmål til de gældende lovkrav for glasgelændere, er vores skarpe og dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive dig og give dig en personlig service. Vi har bred teknisk viden, og vi vil hellere end gerne vejlede dig til at få et både sikkert og lovligt glasgelænder, der vil pryde din bolig eller arbejdsplads. Samtidig er vores materialer gennemtestede, så det stemmer overens med de gængse retningslinjer.

Find dit næste glasgelænder lige her hos Easysteel

Med vores mere end 30 års erfaring med løsninger til både private og erhvervskunder, er Easysteel et sikkert valg, hvis du står og overvejer at investere i et glasgelænder. Udover professionelle kvalitetsløsninger i et unikt og elegant design, kan vi samtidig tilbyde nogle af landets mest konkurrencedygtige priser på vores forskellige løsninger indenfor glasgelændere.

Har du et projekt i tankerne, så tøv ikke med at hive fat i os og bliv klogere på dine mange muligheder. Hos Easysteel finder du alt indenfor glasgelændere i altid slidstærkt og holdbare materialer. Kontakt os allerede i dag på telefon eller mail og kom også gerne forbi og besøg os på vores adresse i Brøndby.
Besøg også gerne vores spændende galleri og få inspiration til nye muligheder. Vi ser frem til at give dig den bedste oplevelse her hos Easysteel.