Udendørs Gelænder

Skrevet af Camilla Hansen

31/08/2021

Ønsker du et udendørs gelænder, der vil pynte og fuldende haven, indgangspartiet eller andre udendørsarealer? Så er vi hos Easysteel de rette at samarbejde med. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige kvalitetsløsninger, og vi har helt sikkert også en løsning, der matcher dit behov. Det er vigtigt med et godt udendørs gelænder, hvor både sikkerheden, designet og materialerne er helt i top.

Et udendørs gelænder er forbundet med en række forskellige elementer og aspekter, og her hos Easysteel har vi gennemtestede produkter og styr på samtlige aspekter, når det gælder sikre og solide løsninger.

Højt sikkerhedsniveau på vores gelænder til udendørsbrug


Et udendørs gelænder skal først og fremmest have et højt sikkerhedsniveau og beskytte imod fald og ulykker fra f.eks. terrassen eller havetrappen. Har du f.eks. en haveterrasse oppe i højden, er det yderst vigtig at have et kraftigt gelænder, der kan skærme og afværge farlige fald.

Hos Easysteel kan du stole på, at alle vores løsninger er gennemtestede og lever op til alle sikkerhedskrav og de retningslinjer, der gælder for udendørs gelændere – både i forhold til højdebestemmelser og materialekrav, samt andre regler på området.

Udover at gelænderet skal skabe sikkerhed og tryghed, ved vi, at udseende selvfølgelig også spiller en stor rolle. Derfor har vi i vores store udvalg også fokus på at tilbyde flotte løsninger til dit nye udendørs gelænder, som vil være med til at fuldende haven. Vores løsninger indenfor udendørs gelændere vil passe helt perfekt til et udendørs terrassemiljø, hvor børnene kan lege trygt sikker på terrassen, imens du kan sidde og nyde udsigten over haven og dit nye flotte udendørs gelænder, men f.eks. også til et indgangsparti til arbejdspladsen, hvor dine kunder, medarbejder og samarbejdspartnere kan føle sig helt sikre, når de anvender gelænderet.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Udforsk vores udvalg af udendørs gelændere her


Alle vores løsninger er fremstillet i de mest solide materialer fra vores trofaste italienske leverandører. Derfor kan du hos Easysteel være sikker på altid at få stålprodukter af stærke materialer, som sikrer dig en god oplevelse. Vores robuste løsninger indenfor udendørs gelændere er hårdføre og kan modstå de belastninger og påvirkninger, som de dagligt udsættes for, når de er installeret i et udendørs miljø.

For at du kan have et solidt og robust udendørs gelænder, der kan stå flot året rundt i mange år, kræver det, at det er fremstillet af slidstærke materialer, der kan holde til regn, vind og fugt.

Alt dette og meget mere kan du finde hos Easysteel, hvor du f.eks. kan prøve vores løsninger i smedejern eller galvaniseret stål. Et udendørs gelænder fremstillet i galvaniseret stål vil beskytte dit gelænder mod rust og er en rigtig god og langtidsholdbar løsning, hvis du er på udkig efter et flot og holdbart gelænder til udendørs brug.

Hos Easysteel går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet, design eller sikkerhed. Du får det hele og lidt til her hos os. Samtidig finder du alle vores produkter til yderst skarpe priser. Din udendørs gelænderdrøm kan snart blive en realitet her hos Easysteel. Vi glæder os til at hjælpe dig trygt og sikkert på vej mod at få realiseret din vision.

Vores dygtige og kompetente medarbejdere står hver eneste dag parate til at finde skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine behov. Her på siden kan du selv dykke ned i vores mange spændende muligheder og kombinationer og finde lige det, du står og søger. Er du helt på bar bund eller blot en smule i tvivl om, hvad du leder efter, kan du finde inspiration i vores spændende gallerier med udendørs gelændere.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wire Gelænder

Wire Gelænder

Er du på jagt efter et nyt gelænder? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Easysteel har vi i mere end 30 år...

Trægelænder

Trægelænder

Hos Easysteel har vi beskæftiget os med enkelte og kvalitetsbevidste løsninger siden 1985. Vi har dermed mere end 30...

Trappeværn

Trappeværn

Er du på udkig efter et trappeværn? Hos EASYSTEEL lægger vi vægt på at sikkerheden skal være i top. Og så gør det...