Rustfrit gelænder med glas

How-To video

Se hvordan du nemt kan designe dit eget gelænder

Inspiration

Få inspiration til Rustfrit gelænder med glas

Produktinformation

Læs mere om Rustfrit gelænder med glas

icon_check icon Eksisteret siden 1985

icon_check icon Altid klar med telefonisk rådgivning

icon_check icon Tilpasset dine behov

Design dit gelænder og se prisen med det samme

Prøv vores designværktøj når du planlægger at skulle købe dit gelænder. Vores værktøj kan både designe gelændere til terrasser og altaner. Bestil gelænderet online og få det leveret hjemme hos dig selv.

Din drøm – vores erfaring

Hvis du er på udkig efter et rustfrit gelænder med glas, så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Easysteel tilbyder vi et bredt sortiment af dele og komponenter, så du kan skræddersy dit helt eget og unikke gelænder af stål.

Vi har siden 1985 specialiseret os i løsninger af stål, som har resulteret i at vi har erfarne og kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere, som er medvirkende til at du får de bedste, og selvfølgelig rigtige, dele og komponenter, så du kan sammensætte det rustfrie gelænder med glas, du drømmer om at få.

Mange forskellige slags gelændere i stål

Hos Easysteel har vi altid gjort en dyd ud af at søge de enkle og kvalitetsbevidste løsninger, så der er en klar konsensus mellem køber og sælger. Dette gør vi fordi vi mener, at tydelighed og forståelse er vigtigt når man skal samarbejde om at finde de helt rigtige dele og komponenter, som skal passe korrekt til de omgivelser de skal integreres i.

Rustfrie gelændere med glas kommer i en masse forskellige former og afstøbninger, hvilket kan gøre det en smule uoverskueligt at skulle vælge lige præcis ét design, som du ønsker at gå videre med. Dette vil vi selvfølgelig forsøge at hjælpe dig med, så vi i fællesskab kan finde frem til de dele og komponenter, der passer perfekt til dig og dine behov.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Inspiration til Rustfrit gelænder med glas

Produktinformation

Stolpernes størrelse

Vores stolper leveres i rustfri stål på en diameter på 42,4 mm. Stolpernes godstykkelse er 2 mm.

Varianter

Ønsker du et glasgelænder med firkantet stolper, så kontakt os for at høre mere om denne mulighed.

Glastykkelsen

Glasset leveres som 8,76 mm hærdet lamineret glas med poleret kant. Glastykkelsen kommer fra to stykker 4 mm glas som bliver lamineret sammen. Vi vælger som udgangspunkt altid hærdet lamineret glas, også kendt som sikkerhedsglas, for at sikre mest mulig beskyttelse i tilfælde af at glasset går i stykker.

Glastype

I vores konfigurator har du mulighed for at vælge imellem tre forskellige typer af glas. Du har mulighed for at vælge almenlig gennemsigtigt glas, matteret glas som giver en større privatlivseffekt eller grå parasol som giver glasset et mørk røgfarvet look.

Glasholder størrelse

Vores glasholder har dimensionerne 43×59 mm. Vi anbefaler vores større glasholder for at sikre at gummistykket kan få ordentlig fat i glasset, derved sikre vi at glasset ikke begynder at glide.

Ønskes der en mindre glasholder, så kontakt os for at høre om mulighederne.

Glasholder form

Vores standard glasholder er typen D-formet glasholder. Vi har også glasholdere i firkantet form, kontakt os for at høre nærmere.

Topmonteret gelænder

Hvis du vælger et top monteret gelænder, så får du på svejst en montagefod, hvortil der medfølger en dækroset, som du blot skal fører nedover røret efter stolperne er monteret. Så får du et flot og elegant top monteret gelænder, hvor ingen montageskruer kan ses.

Sidemonteret gelænder

Med vores sidemonteret fod, så får du en elegant og smart løsning, vores sidemonterede fod er både nem at monterer og fungerer som en smart skjuler af stolpens bund, da der er lavet en udformning i bunden af beslaget til dette.

Stålhåndliste

Vores stålhåndliste bliver leveret i en diameter på 42,4 mm. Vores håndliste har en maksimal længde på 6 meter, overskrider dit gelænder så forbindes håndlisten blot med en enkel rørforbinder.

Træhåndliste

Vi har tre typer af træhåndlister, alle med en diameter på 45 mm. Du kan vælge imellem eg, ask eller mahogni.

Medfølger der skruer til montering af gelænderet?

Når du køber et gelænder hos os, så får du alle delene til at samle gelænderet leveret af os. Vi har dog valgt ikke at vedlægge monteringsskruer til gelænderet. Det har vi valgt ikke at gøre, og den primære årsag til dette er sikkerhed.

Da vi ikke kender til dit materiale og underlag som du skal montere gelænderet på/i. Så ønsker vi ikke at sende noget med, som vil give dig en dårlig oplevelse, hvis gelænderet ikke monteres korrekt. Derfor vil vi altid anbefale at kontakte en fagmand, hvis man er usikker på hvordan man skal montere gelænderet.

Vi står selvfølgelig altid til rådighed med råd og vejledning både på telefon og mail.

Vejledninger og teknisk information

Personlig rådgivning

Skulle du sidde med nogle spørgsmål, store som små, så sidder vores dygtige sælgere klar på telefonen til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os på +45 4362 2563 eller sales@easysteel.dk