Glashegn

Står du og mangler det helt perfekte glashegn til din bolig eller arbejdsplads? Så er du kommet til det helt rigtige sted her hos Easysteel. Vi kan tilbyde et vælg af forskellige muligheder, indenfor moderne glas hegn til både privat og erhvervsmæssig brug.
Hos Easysteel er vi altid garant for professionelle løsninger af højkvalitet fremstillet i elegant design og robuste materialer. Udforsk på egen hånd vores hav af forskellige løsninger, indenfor glas hegn og find din yndlings lige her på siden.

Glashegn til ethvert behov

Et glas hegn er en rigtig god idé af flere forskellige årsager. Først og fremmest vil det skabe sikkerhed og beskyttelse omkring f.eks. din terrasse eller altan, og samtidig vil det være med til at klæde ethvert hjem eller byggeri. Et solidt glashegn er derudover med til at skærme af mod vind og vejr og ligeledes give et helt særlig lys og rum på f.eks. altanen.  
Et eksklusivt og vedligeholdelsesfrit glashegn vil skabe stor æstetisk værdi for enhver type af byggeri og være med til at fremhæve arkitekturen let og stilfuldt. Glashegnet skaber en helt naturlig afskærmning og afslutning, og er noget, man vil lægge mærke til.

Med et glashegn fra Easysteel er du sikret en frit udsyn igennem det klare glas, og er både en praktisk og elegant løsning til enhver altan eller terrasse. Vi forhandler forskellige modeller og størrelser og bestemt også løsninger, der også matcher dit behov og stil. Fra vores trofaste leverandører får vi løbende solide, kraftige og langtidsholdbare materialer, der gør dem yderst egnet til både udendørs og indendørs brug.

Hos Easysteel har vi alt du skal bruge for at få installeret et glas hegn hurtigt og problemfrit. Her på siden kan du b.la. finde forskellige beslag til glashegn og få udformet et glashegn efter mål. Vores professionelle medarbejdere er eksperter på området og vil hellere end gerne hjælpe dig sikkert videre med dit byggeprojekt.


 Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Gældende retningslinjer på området

Når det kommer til glas hegn, er der en række retningslinjer, der gør sig gældende. Først og fremmest skal der anvendes nogle specielle glastyper og glastykkelser, hvis dit glashegn skal installeres oppe i højden. Vi anbefaler i den forbindelse at anvende hærdet og lamineret glas, der er sikkert og langtidsholdbart. Derudover skal glashegnet have en højde på minimum 1 meter, hvis det skal fungere som et værn. På den måde kan også små børn lege trygt og godt på f.eks. terrassen.
Få mere information om de gældende regler og lovkrav ved at kontakte os og bliv meget klogere på vores sikkerhedsgodkendte løsninger.

Udforsk vores muligheder her hos Easysteel

Skal du have en terrasse med glashegn af høj kvalitet, der også er pæn at se på? Hos Easysteel stiller vi alt vores erfaring og viden på området til din rådighed.

Med mere end 30 år på bagen er Easysteel en forhandler, der er til at stole på. Vi leverer både løsninger til private hjem, men i høj grad også til industrien, samt offentlige områder og bygninger. Vi tilbyder professionelle løsninger til skarpe og attraktive priser, og du finder et utal af forskellige muligheder her hos Easysteel.

Vi vægter kundetilfredse højt, og derfor gør vi vores ypperste hver eneste dag for at kunne tilbyde personlige kvalitets løsninger til vores kunder. Vi glæder os til at give dig en altid god og tilfredsstillende oplevelse med vores produktløsninger.
Kontakt os allerede i dag og få et skarpt og uforpligtende tilbud.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til dit gelænder projekt

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris