Glasværn

Mangler du et stærkt og solidt glasværn til en rigtig god pris? Her hos Easysteel fører vi et stort og bredt udvalg af glasværn til ethvert behov. Her på siden har vi samlet nogle af de bedste løsninger på markedet indenfor glasværn. Du kan på egen hånd gå på opdagelse her på siden og finde lige den løsning, som du går og søger.

Vi forhandler både til private kunder samt til erhvervsbrug, og uanset formål har vi en brugbar og holdbar løsning. Easysteel kan tilbyde unikke og professionelle løsninger til alle vores kunder – store som små.

Stort udvalg af glasværn

Vores glasværn vil være helt oplagte til den udendørsterrasse eller trappen indenfor. Alle vores løsninger er lavet i sikre og holdbare materialer og kan snildt bruges til både indendørs og udendørs brug. Et glasværn fra Easysteel er både flot at se på, og med til at afskærme mod vind og vejr, samt sikre mod nedstyrtning og faldulykker.

Derudover kan du kigge lige igennem glasset, og derfor er det ikke med til at blokere for dit udsyn. Vi har forskellige løsninger i diverse mål og med stor sandsynlighed også en løsning, der passer til dig og dit projekt.

Med et glasværn fra Easysteel får du både en stilfuld og funktionel løsning, som du kan have glæde af i mange år. Nyd udsigten med et glasværn til terrassen med et vores løsninger af høj kvalitet. Samtlige af vores løsninger er med til at skabe tryghed og sikkerhed og fremstillet i et moderne og elegant design. Derudover har vores glasværn den nødvendige styrke og stabilitet, som er nødvendig for skabe at sikkerhed.

Med et kraftig glasværn kan du med ro i maven færdes på din terrasse eller altan, og samtidig er det med til at give mere luft og lys ind på f.eks. dine terrassearealer. Prøv f.eks. vores glasværn til altan, glasværn til terrasse eller en af vores mange andre spændende løsninger.

Ønsker du et værn som er udelukkende glas, uden nogle stålstolper der skygger for udsigten – kan du med fordel vælge at monterer dit glasværn i en bundskinne eller i glasankre. Eller for et mere let og elegant udseende kan glas værnet monteres på siden med glasbolte. Vælger du at monterer dit glasværn på stålstolper, findes der også her forskellige muligheder for udseende, både på selve stolperne, men også på monteringen af dem og glasset. Til slut er der mulighed for at afslutte dit glasværn med en håndliste, enten i rustfrit stål eller træ.


 Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Retningslinjer for glasværn

Når man skal installere et glasværn, er det vigtigt, at man nøje følger de sikkerhedskrav, der gælder på området. Alt efter hvilket niveau dit glasværn er placeret, samt nedstyrtningsrisikoen, skal du bruge nogle forskellige glastyper og glasbeslag. Hvis dit glasværn skal installeres i højden, skal du derfor tage højde for nedstyrtningsfaren og følge retningslinjerne grundigt.
Derudover er der også en vigtig minimumshøjde for dit glasværn på 1 meter. Er du tvivl, om du overholder alle regler, så hiv fat i os og få vores faglige vurdering. Hos Easysteel bliver vores løsninger løbende testet og optimeret, så de lever op til vores kvalitetsstandarder og de gældende sikkerhedskrav.

Glasværn til terrasse

Sidder du ofte og nyder synet af din smukke have fra terrassen, og leder du efter et værn som ikke tager udsynet? Så er et glasværn vejen frem. Glasværnet efterlader et frit udsyn til de smukke omgivelser, og alt efter hvilet monteringstype du vælger, kan du få glasværnet helt eller delvist transparent. Ved et glasværn monteret i en bundskinne eller på punktbeslag, vil værnet gå i ét med haven og komplementerer den skønne udsigt.

Glasværn til altan

Et værn til en altan er et must. Ikke mindst for sikkerhedens skyld. Men når nu muligheden er der, kunne det så ikke være fedt med et glasværn til altanen som bare spiller? Hos os er der mange muligheder. Du kan vælge at monterer glasværnet på siden af altanen med glasbolte, eller på kanten i en bundskinne. Eller hvis du ønsker et stål look, kan det med fordel monteres på rustfrie stålstolper.

Glasværn til trappe

Beskyt dig selv og dine kære med et værn til din trappe. Glasværnet kan monteres på stolper, eller på siden af trappen med punktbeslag. Begge leverer en sikkerhed i top, og glasset vil fuldende det moderne look.

Fastgørelse af glasværn

Vi tilbyder forskellige fastgørelsesmuligheder til dit nye glasværn. Hver type fastgørelse sætter et særligt præg på det færdige glasværn. Fx kan du få et svævende look ved at anvende punktbeslag til monteringen, som bliver sat på ydersiden af muren. Eller du kan opnå et mere solidt look ved at fastgøre glasværnet på rustfrie stålstolper.

Klemmebeslag til glasværn

Med vores klemmebeslag til glasværn, er du godt kørende. Vi leverer klemmebeslag i forskellige afskygninger, og desuden til et væld af forskellige glastykkelser. Så du kan være sikker på, at glasset bliver siddende hvor det skal.

Bundskinne til glasværn

Vores bundskinne til glasværn, monteres på en plan flade, og er designet til at holde glasset på plads. En bundskinne til glasværn er specielt smart, hvis du ønsker at glasset skal være i fokus.

Glasværn udendørs

Er du på udkig efter et glasværn til udendørs brug? Vi leverer stålet til glasværnet i forskellige kvaliteter. På den måde er du sikret et glasværn som holder sig smukt længe, uanset vejret.

Glasværn indendørs

Er du på udkig efter et indendørs glasværn? Vi kan tilbyde et væld af muligheder. Vælg mellem forskellige typer af montering, samt udformningen af stolperne. Alle vores løsninger er kompatible med det indendørs miljø, og du vil derfor være sikret et glasværn som bare holder.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til dit gelænder projekt

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris