Håndlister

Står du og mangler solide og slidstærke håndlister? Her hos Easysteel finder du et stort udvalg af sikre håndlister af højeste kvalitet. Her på siden har vi samlet et udvalg af nogle af vores bedste håndlister til gode priser. Find dem alle og bliv klogere på dine mange forskellige muligheder her hos Easysteel. Vi vægter god service og kundetilfredshed højt, og ønsker at give hver eneste af vores kunder en god og behagelig oplevelse med vores mange løsninger.

Hvad skal du bruge håndlister fra Easysteel til?


En solid og kraftig håndliste er med til skabe stabilitet og støtte din hånd, når du f.eks. går op ad en trappe eller en terrasse. Håndlisten har både en praktisk funktion, hvor du kan støtte dig til eller som kan give support, når du skal op ad trappen. Det er derfor ikke kun for syns og æstetikkens skyld, at man skal have håndlister her fra Easysteel. De har nemlig også en vigtig sikkerhedsmæssig funktion, da den kan forebygge alvorlige ulykker. Derfor findes der også en række lovkrav, når det kommer til håndlister til trappe, håndlister til gelænder og håndlister til terrassen.

I vores store og spændende sortiment kan du finde modeller i forskellige mål og materialer. Prøv f.eks. vores forskellige håndlister fremstillet i kvalitetstræsorter, herunder ask, eg, mahogni eller teak. Vores forskellige modeller vil passe perfekt til et gelænder eller et rækværk, både til indendørs eller udendørsbrug. Alle vores modeller er holdbare og desuden nemme at montere, så de er hurtig klar til brug til dine gør-det-selv projekter – store som små.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Lovkrav på håndlister

Håndlister er krav på steder, hvor der risiko for fald, og skal desuden være nemme at holde om og gribe fast i.  Vores håndlister overholder naturligvis alle gældende krav og lovgivning på området, og vi har løbende sikkerhedstestet vores produkter, så vi hele tiden kan forbedre vores produkter. Derfor kan vi altid levere sikre kvalitetsløsninger til vores mange kunder. Håndlister fra Easysteel er dermed både medvirkende til at skabe sikkerhed og øge komforten markant.

Vi er eksperter i gelændere og tilhørende håndlister, og derfor mener vi kan give dig den bedste og mest kompetente rådgivning. Hos Easysteel er du altid i de bedste og mest kompetente hænder.

 

Prøv vores håndlister fra Easysteel

Har du brug for en håndliste til trappe?
Her hos Easysteel kan vi tilbyde løsninger til ethvert behov og til et af markedets mest konkurrencedygtige prislejer. Vores skarpe medarbejdere står altid klar til hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til netop dit projekt. Her på siden kan du finde et hav af forskellige modeller og løsninger indenfor håndlister, og vi håber at der også er noget til dit projekt.

I mere end 3 årtier har vi specialeret os indenfor professionelle stålprodukter af enhver art til både private, men i høj grad også til vores mange erhvervskunder, der ønsker kvalitetsløsninger og altid god kundeservice. Vi tilbyder et rigt og varieret udvalg i altid kvalitets materialer fra vores faste leverandør fra Italien. Du kan derfor være sikker på at få solide løsninger i moderne design og af holdbare materialer.

Du er meget til at kontakte os på både telefon og mail, og du er også velkommen på vores kontor i Brøndby, hvor vi holder til. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig sikkert videre.
Kontakt os allerede i dag og gør en god handel.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til dit gelænder projekt

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris