Guide til opmåling af gelænder

Hvor skal du starte henne, og hvad er smart at have styr på, når du skal til at bestille dit nye gelænder? Måske er du i tvivl om noget og brænder inde med nogle spørgsmål? Dét har vi løsningen på! Her på siden får du nemlig et overblik over, hvordan du bedst bærer dig ad når du skal designe dit nye gelænder. Se videoen – læs teksten, og skulle du brænde inde med flere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige sælgere direkte på +45 43622563, eller komme forbi på vores adresse i Brøndby. Det er ganske uforpligtende, og vi gi’r endda en kop kaffe. 

Hvor skal gelænderet monteres henne?

For bedst muligt at holde overblikket over de forskellige mål, samt sikre at du også oplyser de korrekte mål ved bestilling af dit gelænder, er det smart at lave en tegning som viser hvor gelænderet skal monteres. Tegningen skal blot være en skitse, der oplyser målene på området som gelænderet skal monteres på.

Før du begynder, kan du med fordel finde nogle remedier frem, som skal bruges til opmålingen; herunder en målebånd eller tommestok, et papir og en blyant. Derudover kan det også være rart, hvis du har et ekstra sæt hjælpende hænder.

 

Hvordan skal tegningen se ud?

Der er ingen specielle krav til hvordan tegningen skal se ud. Du skal blot skrive målene ned på det område som gelænderet skal monteres på.

Idet der er forskel på, om gelænderet skal monteres oven på terrassen eller på siden af terrassen, så er der forskel på det endelige mål af selve gelænderet. Vores gelænderkonfigurator er designet til at tage højde for dette, så den selv justerer i det endelig mål. Det behøver du derfor ikke selv at tage højde for, men kan være helt tryg ved at konfiguratoren hjælper dig godt i mål med dit projekt.

Hvis du har en trappe, er det vigtigt at få målene med på denne; her er det vigtigt at måle både trinbredden og trinhøjden. Du kan se hvordan i videoen ovenover. Du kan anvende målebånd eller tommestok til opmålingen.

 

Hvad skal du bruge tegningen fra opmålingen til?

Når din tegning er komplet, kan du nemt og hurtigt indtaste målene i vores gelænderkonfigurator. I dette 3D gelænderunivers kan du vælge hvilken gelændertype du ønsker; fx med stolper eller bundskinne, glas eller medløbere, valg af håndliste, afslutningen på gelænderet og meget andet. Du kan faktisk designe det ned til mindste detalje, og samtidig se det i 3D visning. Og for hver gang du tager et valg, så opdateres din pris i takt med dette. Så du er opdateret hele vejen igennem designfasen.

 

Kontakt os direkte

Du har også mulighed for at tage et billede af din tegning, og sende det direkte til vores mail; sales@easysteel.dk. Så kigger en af vores sælgere på dit projekt, og vender retur til dig indenfor få arbejdsdage. Derudover er du også meget velkommen til at gribe telefonen, og ringe ind til en af vores dygtige sælgere på +45 43622563.

Med vores mere end 35 år i gelænderbranchen, er vi overbevist om, at vi er godt klædt på til at hjælpe dig trygt i mål med dit projekt.

 

Har du brug for inspiration?

Vi har samlet et galleri af flotte gelænderbilleder, som du kan kigge igennem for at samle masser af inspiration til dit eget projekt. Billederne viser nogle af de projekter, som vi har hjulpet vores kunder i mål med, igennem årene. Galleriet finder du her.

Vi har gjort vores bedste for at samle de mest inspirerende billeder, så du føler dig godt klædt på til at tage beslutningen om dit næste gelænder.