Terrasse Gelænder

Leder du efter et terrassegelænder til at omsvøbe terrassen eller efterlade frit udsyn til de smukke omgivelser? Et terrassegelænder behøver ikke at være kedeligt. Her hos os har du mulighed for at vælge elegante løsninger, som løfter helhedsudtrykket til næste niveau. Vores erfarne medarbejdere hjælper dig med at skræddersy et gelænder, som passer lige netop til det du drømmer om.Hvis du nyder at sidde udenfor på de lange sommeraftener, kan den perfekte terrasse være medvirkende til gøre oplevelsen endnu bedre. Den perfekte terrasse er selvfølgelig forskellig fra person til person, men hvis man selv får muligheden for at sætte sit personlige præg, kan man gøre terrassen til et sted, hvor man nyder at være så meget som muligt.

Hos Easysteel har vi mere end 30 års erfaring med stål løsninger, og vi lægger meget vægt på at designe enkelte og kvalitetsbevidste løsninger. Det betyder, at vi forsøger at gøre det så nemt for dig at vælge de helt rigtige dele, som lige præcis passer til dig og din indretningsstil. Vores erfarne og kompetente team er altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige dele, så du kan komme i gang med dit gør-det-selv-projekt.

Vi tilbyder et væld af forskellige kombinationer og monteringsmuligheder, og vi anvender kun de bedste elementer. Du kan derfor være sikker på at blive godt tilfreds med dit køb.

Terrassegelænderne fås i glas, rustfrit stål og smedejern. Og alt efter hvad du vælger, er der yderligere mange forskellige muligheder for montering. Start på dit gelænderprojekt til terrassen allerede i dag; dyk ned i vores inspirationsgalleri og lade dig blive inspireret.

Hos EASYSTEEL anvender vi kun de bedste elementer, og du kan derfor være sikker på, at blive godt tilfreds med dit køb. Vores erfarne medarbejdere hjælper gerne med at skræddersy et altangelænder, som passer lige netop til din altan og dine behov.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Regler for terrassegelænder

Før man bestiller sit terrassegelænder, er det vigtigt at sikre sig, at gelænderet lever op til de krav og anbefalinger der findes. For gelændere og værn gælder det, at de bør udformes ud fra bygningens anvendelse, på en måde der sikre personer mod uheld. Er der derfor tale om en hævet terrasse, vil det være smart at følge anbefalingen og designe sit terrassegelænder til at være 1,0 m. i højden. Og har man børn, skal der tages særligt hensyn til, at de ikke kan klatre over det, eller komme i klemme imellem sprækker.

Terrasse gelænder i glas

Et terrassegelænder i glas sikre en elegant og tidløs ramme omkring din terrasse. Alt imens vil den skærme af for vinden og efterlade frit udsyn til de smukke omgivelser. Skal du have monteret et terrassegelænder i glas? Vi tilbyder 3 forskellige monteringsmuligheder.
Der er en bundskinne, eller glasankre som glasset står i, eller for et svævende udtryk, har vi glasbolte til montering på ydersiden af terrassen. Terrassegelænderet i glas kan, hvis det ønskes, afsluttes med en træhåndliste eller en i rustfrit stål.

Terrasse gelænder i rustfri stål

Drømmer du om et terrassegelænder i rustfrit stål? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos EASYSTEEL kan vi hjælpe dig med at skræddersy dit gelænder efter dine ønsker. Vi tilbyder runde eller firkantede stolper som skæres til i den ønskede højde. Disse stolper kan monteres på en vandret flade, eller på ydersiden af terrassen. Hvis det ønskes, kan der tilvælges en håndliste til at fuldende looket på dit nye terrassegelænder.

Terrassegelænder i smedejern

Med et terrassegelænder i smedejern, er der rig mulighed for at pynte med detaljer i alle afskygninger. Balustrene er udsmykket med forskellige krumninger, snoninger, blomster, blade, osv. Og der er mulighed for at tilvælge bladguld hvis det ønskes. Vi tilbyder de forskellige smedejernsdele til sammensætningen af terrassegelænderet, diverse låger, hegn eller hvad fantasien byder på.
I samarbejde med vores italienske leverandør, kan vi tilbyde et af verdens største lagre af smedejern. Så her er der virkelig et uendeligt hav af muligheder for at sammensætte et terrassegelænder, der opfylder alle dine drømme.

Terrassegelænder i galvaniseret stål

Ønsker du et rustikt look til dit nye terrassegelænder? Så er galvaniseret stål måske materialet, som opfylder dine drømme. Med vores galvaniserede fittings ligger valget for udseende; form og størrelse frit, og du kan sammensætte dit terrassegelænder i galvaniseret stål, præcis som du ønsker

Gør dit hjem sikkert og personligt med det rigtige terrasse gelænder

Et gelænder til terrassen er først og fremmest vigtig, hvis din terrasse er hævet over jorden. Det skaber den nødvendige sikkerhed, at der er et gelænder hele vejen rundt, når man skal befærde sig på terrassen. Udover at være vigtig i den forstand, er et gelænder til terrassen også en udsmykning, som kan laves i stort set alle former og støbninger. Hos Easysteel forhandler vi et bredt udvalg af dele og komponenter, så du selv kan designe dit drømme gelænder.

En af de måder, hvor man kan sætte sit personlige præg på terrassen, er at skabe det rigtige gelænder til terrassen. Et terrasse gelænder er i høj grad med til at skabe en terrasse, hvor det personlige præg for alvor kan komme til udtryk.

Når du skal vælge et terrasse gelænder, er der flere forskellige faktorer, du skal have i tankerne, når du vælger de forskellige dele og komponenter hos Easysteel.

Før vi går videre med dette, er det vigtigt at understrege, at vi ikke sælger færdige gelændere til terrassen, men udelukkende sælger de forskellige dele og komponenter, så du selv kan samle og montere terrasse gelænderet.
 

Overvej dette, inden du går i gang

En af de ting, som du skal have i tankerne, når du skal samle det perfekte terrasse gelænder, er hvilket/hvilke materialer du ønsker gelænderet skal være i. Det kan være, at du ønsker et terrasse gelænder i rustfri stål eller et terrasse gelænder, som er galvaniseret?

Et gelænder til terrasse kan ligeledes variere ud fra, hvordan du ønsker, at terrassen skal fremhæves. Er det et gelænder til træterrassen, eller et det er gelænder til en anden form for terrasse? Dette er nogle af de ting, som er vigtige at have in mente, når du skal skabe det perfekte terrasse gelænder.

Måske kan det virke uoverskueligt at skulle tage stilling til alle de forskellige faktorer alene. Det er derfor, at vi har en masse kompetente medarbejdere, som kan hjælpe dig på rette vej.

Kontakt os for mere information

Hvis noget af det ovenstående har fanget din interesse eller du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for yderligere informationer. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, og ønsker ikke andet, end at du skal have opført det terrasse gelænder, som du går og drømmer om.

 

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til dit gelænder projekt

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris