Wire Gelænder

Skrevet af Camilla Hansen

06/09/2021

Er du på jagt efter et nyt gelænder? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Easysteel har vi i mere end 30 år beskæftiget os med enkelte, kvalitetsbevidste og flotte løsninger i stål til alverdens gør-det-selv-projekter. Vores erfarne og kompetente medarbejdere kombineret med vores samarbejdspartnere er din garanti for, at du får den absolut bedste vejledning og behandling, når det kommer til at finde de helt rigtige dele og komponenter til dit kommende gelænder.

Hvilket gelænder drømmer du om?


Der findes efterhånden en lang række forskellige type gelændere på markedet i dag. En af de populære gelændere er et wire gelænder, hvor selve afskærmningen er lavet af ståltråde, som giver et åbent og råt look. Dette er især aktuelt, når det kommer til udendørs brug.

Et gelænder med wire har en lang holdbarhed og kan sagtens klare de varierende og skiftende vejrforhold, som der kommer i årenes løb. Et wire gelænder er især aktuelt, hvis du ønsker det bedste udsyn ud fra eksempelvis din terrasse.

Et wire gelænder kan ligeså vel bruges indenfor, som det kan bruges udenfor. Hvis du monterer et wire gelænder indendørs, kan det i høj grad være medvirkende til at give din indretning et industrielt og råt look. Den rå stålfarve er en neutral aktør i hjemmet, hvilket betyder, at du sagtens kan integrere et gelænder med wire i den eksisterende indretningsstil.

I denne sammenhæng er det vigtigt at understrege, at vi udelukkende forhandler og leverer de dele og komponenter, som du har bestilt. Vi samler og monterer dem ikke for dig, men forsøger at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Det hænger blandt andet sammen med, at du kan bestille specifikke mål, så du ved, at de passer lige præcis til det, du ønsker der skal laves.

Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med et gelænder med wire, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere vil altid gerne hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, som der måtte opstå. Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Sammensæt dit ønskede gelænder med wire

Et wire gelænder består selvfølgelig af mere end bare ståltråde. Det kan nemt kombineres med en lang række andre materialer, som ligeledes kan findes på vores hjemmeside. Hvis du mangler inspiration til dit kommende wire gelænder, har vi forskellige gallerier, som kan være medvirkende til at hjælpe dig på rette vej. Ellers er det selvfølgelig også en mulighed at kontakte os, så du i fællesskab med en af vores medarbejdere kan udvælge de dele og komponenter, som du ønsker, skal indgå i det kommende gelænder.

Kontakt os for yderligere informationer


Hvis du er interesseret i at vide mere omkring wire gelændere, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at besvare spørgsmål, hvad enten det handler om inspiration eller regler og anbefalinger, når man skal befærde sig i højden.

Vores træffetider er alle hverdage mellem 08:00 og 16:00, og du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Brøndby.
 

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Trægelænder

Trægelænder

Hos Easysteel har vi beskæftiget os med enkelte og kvalitetsbevidste løsninger siden 1985. Vi har dermed mere end 30...

Trappeværn

Trappeværn

Er du på udkig efter et trappeværn? Hos EASYSTEEL lægger vi vægt på at sikkerheden skal være i top. Og så gør det...

Trappe Gelænder

Trappe Gelænder

Med et trappegelænder er du godt på vej til en sikker trappe. Gelænderet til din trappe er en vigtig detalje, dels...